Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
csababarca
üzenetére
En cask F2P tolom...nem koltok coinra. Most vettem egyedul ezeket az olcso, beugro jatekosokat, vele jott keves Coin, Silv-Nistelr @ Bati...plusz 3 Holland player csomagban.
2500 alatt volt az egesz, meg ugye par 100 Coin ezekkel, ez megerte.De amugy total csak gyujtom in-game a Coint es forgatom be valami jo kartyaba, ha vagyok.
Eventeket meg Tournamenteket, napi belepeseket meg jatekokat megcvsinalom igy jon par dolog azert, meg kartya is.
Meg akkoriban a PES2020 volt utoljara, meg utana ezt is felraktam asszem 21 vagy 22 ben, csak most ujat kezdtem, nem adta be valamiert az emailemre a profilomat.
PvP keveset vagyok, szar a szerver, meg az a balfax SmartAssist...PvE be meg a Script, a gepi belenyulas es az idiota biroi dontesek, hibak akasztanak ki.
De par meccset mindig tolok, naponta.Probalgatom az EAFC 26 ot is, SingleCarr ott egesz jol leptek elore.
Most megnezem ezt az UFL jatekot, hatha jo a gameplay.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Tőzsde és gazdaság
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest