- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejből fene tudja, de asszem az (pl. tudtam szerkeszteni a wifi kapcsolatokat pl., de nem volt hajlandó csatlakozni - majd amikor kijelzővel indítottam el, azonnal felment, mert ott hagytam a konfigot a file-ban...
)
Ja, a kijelzőcsere majd ha elkészül (össze kéne rakni, rá kéne jönni, hogy hogyan lehet valami puha réteget tenni az e-ink alá, mert a fém lap azonnal mögötte van, és az e-ink egy üveglap, nagyon törékeny). De már működik, csak a házát kéne visszakapnia.
Amúgy az előző olvasódban is lehetett volna akkut cserélni, mert valami közönségeslítium van benne; az egy para, hogy a kijelző hátára van ragasztva, és nehéz úgy felszedni, hogy a kijelző túlélje, de különben ennyi a kaland benne.
Touch-hoz esetleg a PeterCxy-féle evdev-es mókában lehetnek neked ötletek? (Mondjuk nem tudom, az pl. X szerverre épül-e, vagy alacsonyabb szintű.)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nemrég sikerült dobogós helyezést elérnem egy versenyen, ahol a nyeremény egy Amazon utalvány volt. Viszont az amerikai...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest