Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ALFI70
csendes tag
Sziasztok !
Ebay vásárláskor problémába futottam . Nem engedi a vásárlást . Rákattintok a Confirm and pay -re , és ezt írja ki : Unfortunately, we can't process your payment. Here are your options
Máskor már fizetem , semmi gond nélkül !
- PayPal össze van kötve az Ebay-el
- Regisztrálva van bankkártya, számlaszám
a PayPal-on
- Maestro bankkártya , de nekem idáig működik !Segítségeteket előre is köszönöm !
-
-
-
Valami olyan lehetőség nem lett volna esetleg, hogy az eladó kér/küld egy fizetési kötelezettséget felém közvetlenül paypalra, amit a teljesítés után csatol az ebay-hez?

-
-
-
Tamy
őstag
-
Claim épp csak megemlítésre került.
Azért, mert csak annyi, hogy a case-nél amikor letelt az ésszerű idő, kijelölöd a Ask us to step in and help gombot és a Continue-val elküldöd, ahogy ők a megerősítő üzenetükben a Request nyitásnál ezt írják is: If the seller doesn't respond or if you aren't satisfied with the seller's response to your request by Jan 10, 2017, please let us know. On that date, you can escalate your request to eBay Customer Support.
Mivel csak ennyi és nem midig kell idáig eljutni -mint ahogy nálad sem- nem került be, mert egyértelműnek tűnik és a keresés a topikba feldobja ezt, mert volt már róla szó.
Viszont megköszönve az észrevételt, bővítem ezzel a leírásokat. -
Tamy
őstag
Az összefoglalóban a Case van csak részletesen leírva, a Claim épp csak megemlítésre került. Azért nevezem így, mert így szerepel ott is

Közben meg is jött a döntés az eBay-től: kötelezték az eladót, hogy 48 órán belül fizesse vissza a 10 GBP-t. Már meg is jött az értesítés a PayPal-tól.
Köszönöm a segítséged.
-
Az Összefoglalóban láttad a választási és beírási lehetőségeket. Értelemszerűen a problémát részletezni kell. Ezt írtam: Itt lehet írni üzenetet is az eladónak, Pl: Többször üzentél és nem reagál. Ezt később a döntésnél az eBay ügyintézője látja, célszerű írni valamit. Nem tudok sablon szövegeket megadni előre, mert minden szituáció más-más.
Minden üzenetváltást látnak az adott vásárlással kapcsolatban.
De a sorrend az hogy elküldesz kérést az eladó felé request, arra reagál vagy nem, ekkor indíthatsz case-t (egy folyamat) és majd annak keretében kéred az eBay döntését., amit claim-nek nevezel. -
Tamy
őstag
Sziasztok!
Még mindig ezzel a november 27-i vásárlásommal kapcsolatban hadakozok az eladóval. Nyitottam egy Case-t, az eladó mindenáron újra akarta küldeni, amibe én nem mentem bele, majd jött az önsajnálat, hogy milyen nehéz neki, mint kezdő eladó, és ott a kínai újév is, várjak még 10 napot. Igaz, hogy már december 10-én Budapesten volt a csomagom (csak hozzám nem ért ide azóta se), ezt nyilván ő is látta, szóval kamuzott ezerrel, de belementem, mert még belefért. Azt ígérte utána 100% visszafizeti a pénzt. Eltelt a 10 nap is, természetesen továbbra sem ért ide, ismét kértem, hogy akkor most már fizesse vissza. Erre megint jött az időhúzás, hogy mit mond a helyi posta, kérdeztem-e őket? Megírtam neki, hogy helyi posta nem tud róla (DHL Global küldemény), én többet nem tudok tenni, és, hogy azt ígérte visszafizeti a pénzemet. Megemlítettem még neki, hogy nyitok egy Claim-et, ha nem tesz eleget a kérésemnek. Azóta ismét eltelt 3 nap, most már nem is válaszolt, szóval tényleg szeretnék Claim-et nyitni.
Ilyent viszont még sosem csináltam, pontosan hogyan is kell ezt kivitelezni? Az összefoglalót természetesen elolvastam, inkább arra lennék kíváncsi, hogy kell-e írnom valamit, ha igen, akkor mit, illetve azt már az eBay-nek kell címeznem? Látni fogják ők a korábbi Case alatti levélváltásunkat, vagy röviden le kellene írnom azt is, hogy mi történt eddig?
-
Adasd hozzá a tértivevényes szolgáltatást, 440 Ft, hogy a kézbesítésről legyen igazolásod.
Tehát ahogy elviszik elsőbbségi, ajánlott és tértivevényes ha levélküldemény, biztosítás csak 12000 Ft értékig, ha ennél drágább és akarod az elvesztés ellen biztosítani akkor EMS csomagként kell küldeni.
Itt nézz szét A pénzek a Az alapszolgáltatások díjait a 13. oldalon, a többletszolgáltatások díjait a 17. oldalon találja. sorban lévő linkeken. -
evko
aktív tag
Végül is, nem érdekes a címke, csak legyen egy használható cím és név...
A kapott borítékon egyébként egy harmadik cím van, a közös az összesben eddig, hogy Izrael, Beer Seva,de semmi több.
Bár most kaptam egy normális címet.... Vissza tudom oda küldeni.Ajánlott, külföldi levélként elküldöm, így lesz tracking numbere, jól gondolom?
Na most, ha megkapja, vissza kell utalnia a pénzt, ugye? Vagy nem jól gondolom?
14 nap van megadva, de az kb ma járt le... Szerintem ez eléggé lényegtelen pont, mivel nem azt kaptam, amit vártam és ma kaptam egy normális címet, amire azt írja, hogy ez okés...
Akkor oda visszaküldöm és okés lesz?
Illetve nincs paypal védelmem, de attól még utalnia kell, ha visszaér az áru, ugye?
Köszönöm a segítséget.
-
Az hogy a címek nem egyeznek az előfordulhat.Más a regisztrációs és más a szállítási cím.
A címkével ne foglalkozz, valószínűleg mivel izraeli, nem tud olyat készíteni és az eBay sablon szövege, hogy az eladónak kell biztosítani a visszaküldés címkéjét, költségét, az nem teljesen pontos. Ha az eladó a hirdetési feltételek közt vállalja, akkor igen. De címkét nem biztos, hogy tud gyártan.
Egyébként a hirdetésben hány napot adott meg visszaküldésre?
Egy visszaküldési címet kell tőle megszerezned, addig ne tudsz semmit sem lépni.
Az utolsó kérdésedre meg az a válasz, hogy nincs PayPal vásárlói védelmed. -
evko
aktív tag
Sziasztok!
Ebayen Izraelből rendeltem terméket, amire még vámot is fizettem.
Az áru nem egyezett meg a leírással, ezért vissza szeretném küldeni és visszakapni a pénzem.
Kb 60 ezer ft-ról van szó, ez vám nélküli összeg. A vám gondolom már nem fog vissza jönni, nekem a lényeg, hogy a 60K jöjjön vissza, miután visszaküldtem az árut.Na már most... Return item-et kiválasztottam, majd rá 2 napra kb kaptam egy levelet, miszerint az eladó elfogadta... de pontosabban ezt:
The seller should send you a return shipping label by Jan 18, 2017.
Contact the seller if you don't receive a label by then. Then just print the label and send the item back to the seller.Rá fél órára pedig ezt:
The seller is still responsible for return shipping costs, so contact them to arrange return shipping.Na most, a see return details-nél van valami cím, irányítószámmal, név nélkül....
Írtam neki, hogy küldje el a full címet, névvel együtt....
Ez a 2 cím nem egyezik, persze mindkét cím Izrael, de különböznek... Az irányítószámról nem is beszélve, mert az egy tök más "város" irányítószáma Izraelnek...Eddig itt tart az ügy.
Most írtam neki, hogy küldjön címkét vagy mi a fenét, return címkét. Nem tudom, mi lesz...
A kérdésem az, hogy mit tegyek, mit lehet tenni? Az árunál nem aktív már semmi sem, persze ez a return item az ebayen belül aktív, ugye jelenleg postázásra vár.... Ugye nekem kellene beixelnem, hogy elküldtem, de amíg semmi normális címet nem kapok tőle, nem tudom postázni sem....Mit tegyek, mit kell ilyenkor tenni? Valaki, aki jártas ebben?
Köszönöm szépen!

Ja, és az jelent valamit, hogy ugyan ebayen keresztül fizettem, de nem paypallel, hanem bankkártyával?
-
válasz
Sas madár
üzenetére
Így fizetek nem gyorsfizetéssel
eBay Checkout képernyőn kiválasztom a PayPal-t
Belépek a PayPal-re
......Elküldetem az SMS-t
......Beírom az SMS-ben kapott kódot
Visszakerülök az eBay Checkout oldalra, baloldalon fent a PayPal sorban megjelenik a kártyám
Itt lehet állítgatni a konverziót, ha valakinek nem lenne a banki alapértelmezett a megjelenő. (Ha van forint konverziós szöveg, akkor PayPal váltás)
Jobb szélen rákattintok a Confirm and pay gombra a fizetés miatt.
Jön a képernyő a Thanks! Your order was placed. szöveggel. -
Sas madár
őstag
Belépnem be kellett (Kis méretű feldobott ablakban)de utána nem vitt a pay oldalára egyáltalán eltűnt a pay belépő és újra a teljes ebay oldal jelent meg ahol a fizetés be is volt fejezve.
Viszont akkor ahogyan az előző üzenetemben írtam amit a gyors fizetés kikapcsolására találtatok email cím törlési opciót ott nekem nincs hozzá adva email,,,,,csak ott van email becsatolva amit te feltettél fotót. Paypal account
-
Sas madár
őstag
válasz
tahepa
üzenetére
Sziasztok!
Utóbbi időben nem vásároltam,1 órája viszont újra és úgy jártam amiről itt írtok de mégsem vág egybe az infó.
Kiválasztottam a paypal fizetési módot feldobta a belépő ablakot email jelszó és gondoltam visz a paypal oldalára mint régen és tudom állítani az opciókat de nem ez történt...
minden megerősítés nélkül a következő felugróban újra az ebay oldala ugrott be és rendben ki volt fizetve.Most viszont ránéztem erre a a menüben és a Paypal account sorban nincs email cím és azt is írja nincs megadott email.
Kérdés így most gyors fizetésben vagyok?
Milyen sorrendeben és hova kellene kattintanom a fizetésnél ha a pay-ben még szeretném a konvertálást állítani és csak dupla megerősítés után kiegyenlíteni a számlát? -
-
A conversion options-nál átállítottam Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency-re, de így sem enged fizetni.
-
tahepa
senior tag
-
válasz
zenwalk
üzenetére
28 nappal hamarabb kérted vissza a pénzt, 10-14 napot szoktunk még várni, mert a 30 napos vevővédelemben még akkor is bőven benne vagyunk..
Írj neki üzenetet, hogy megkaptad és kiszeretnéd fizetni. Majd írja hogy miként gondolja. Általában ilyenkor az eladó küld egy PayPal pénzbekérőt és azt fizeted ki. -
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Rendeltem egy könyvet ebayről, a megadott szállíási dátum utolsó napja után 2 nappal se jött még meg, ezért refundot kértem az eladótól, aki 20 percen belül vissza is fizette az árát. Ez 10 napja történt, viszont ma megkaptam a könyvet. Ilyenkor illene visszafizetni a könyv árát? Ezt hogyan tehetem meg ? -
-
-
29.99 Kanadai Dollár, szállítással együtt. Nem volt akkor ezek szerint felbontva a vámon legalábbis. De elég sokáig csücsült rajta valaki, lehet, hogy a posta.
Tegnap felhívtam a posta központi számát, nem tudták megmondani, hogy hol a csomag, azt mondták várjak még 4-5 napot. Erre ma megkaptam.
Most próbáltam a Credit or debit card fizetést, de ugyanaz a szitu.

-
Szerintem már neked is írtam, hogy az a kártya néha képtelen fizetni.
De nemrég valaki jelzett, hogy fizetéskor átváltott banki váltásra és akkor sikerült a fizetés a Maestroval.
A csomagoláson látod a felbontást? Lehet, hogy ilyet kaptál.
Nincs miért felbontani, látják anélkül is a tartalmát és ha mégis felbontanák 3 fős bizottság kell és jegyzőkönyvezni, nem érnek rá ilyennel foglalkozni, inkább tovább engedik.
Mennyi volt az értéke egyébként? -
De Maestro. Miért, ez mennyiben gáz?
Múltkor a cookie-k miatt nem tudtam fizetni, most miért?Akkor ezek szerint nem bontották ki a vámon? Ki más nyitotta volna ki?
Azért kérdeztem, mert a csomagban egy retro vga volt és egy kondi le van törve rajta. Lehet, hogy így is működőképes, de a hirdetésben szereplő képen mintha rajta lenne még, sajnos nem látszik elég élesen. -
Most töröltem a cookie-kat, hátha azért nem tudtam az elmúlt fél órában kifizetni egy terméket (korábban volt már rá példa), amit tegnap nyertem licittel. De ugyanaz fogad:
Unfortunately, we can't process your payment. Here are your options:
Check out with another PayPal method, like the one we're showing now.
Select a different payment option.Paypalra be tudok lépni amúgy.
Aztán alább: Please continue to PayPal for your payment.
Kéri adjam meg a kártya adatait, száma, lejárat, típus, három jegyű számkód. Bepötyögöm, klikk ADD de ugyanez az üzenet fogad újra meg újra...
Ötletek?

+1:
Megjött a tavaly december közepén rendelt csomag Kanadából. Ma kaptam meg.
Ha vámon felbontanak egy csomagot és utána visszazárják, nem szokták lepecsételni, vagy jelezni valahogy, hogy fel volt bontva? -
Teodor52
senior tag
Köszönöm szépen az infót: radi8tor,V/,vasi89!

-
Teodor52
senior tag
Elnézést az offolásért!
Utolsó kérdésem:
Euban történő kézbesítés esetén mindig az adott ország saját postája fogja kézbesíteni a küldeményt?
-
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Aprócska információra lenne szükségem!
Tegnap feladtam egy levelet a Magyar postán elsőbbségivel,ajánlva, tértivevényesen.
A desztináció Németország,3-5 munkanap a kézbesítés.TN szerint ma 10 órakor el lett küldve Németországba plusz még annyit hogy DHL Packet van mint fogadó posta.
Kérdésem a 3-5 munkanap valós?
Hogy van az hogy DHL-nek szállít a Magyar Posta és nem közvetlenül viszi a címzettnek a küldeményt?
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Kaptam egy levelet az eladótól tegnap, hogy 48 órán belül küldi a refundot. Ezt a levelet kaptam most. Ez mit jelent ??
New message from: 9enjoyshopping (59,875PurpleShooting Star)
Thanks for your email and it's our pleasure to serve on you.Dear friend , we tried many times to issue the refund to you,but failed , because it was expried , so can you accept a replacement to resolve this issue ?waiting for your reply.
Should you have any queries, please feel free to contact us.
Once again, thank you for giving us the opportunity to share with you our products. We strongly believe that quality, blended with excellent service, is the foundation for successful business.
Yours faithfully,
Qinger -
totyak
aktív tag
Köszönöm a segítséged!
Tehát ő az eladott terméknél szintén lát egy ilyet, hogy More actions --> Request total, vagy én látom ezt a megvett terméknél és nekem kell kezdeményezni? És ott a teljes költséget kell kérnem, vagy csak a postaköltséget? Muszáj leszek neki pontról-pontra megírni, mert úgy látom ő sem csinált még ilyet.
-
totyak
aktív tag
Üdv! Gyors segítségre lenne szükségem.
UK-ból vettem egy terméket. Eredetileg nem postázott hozzánk az illető, de privát üzenetben megegyeztünk egy postaköltségben. Leütöttem a terméket és vártam, mert jelenleg én csak a termék árát tudnám neki küldeni, a postaköltség nem jelenik meg, ha rámegyek a fizetésre. Szerintem ő sem tudja, hogy mit kell csinálni, mert közben meg már rám írt, hogy mikor szándékozom fizetni. Ilyenkor mi a teendőm?
Kifizetem eBay-en keresztül a termék árát és neki még pluszban PP-on keresztül küldenie kell egy postaköltséges fizetési valamit? Vagy egyben az egészről kell küldenie?
Hogy álljon neki, mert szerintem fogalma sincs és nekem sem? Valaki kérem pontról pontra segítsen ki ebben!
Köszönöm
-
pana0017
senior tag
Sziasztok, egy csomagom még két ünnep között rendeltem, a vevőtől kaptam üzenetben csomagkövetési számot. Ez alapján már január 2.-a óta az országban van a csomag. Ez normális? Ha nem, mi a teendő?
-
rukka
csendes tag
Eladó blokkolt; nem tudok nála vásárolni. Teljesen tiszta a lapom, nincs negatív, nincs unpaid item case. Rákérdezek hogy mégis miért erre kapok egy ilyet:
"hello,
i know you, because you only make the order in auction listing, that's why we block you.
regards"
egyszer nyertem nála egy aukciót tavaly Decemberben.
Ja a kérdés
Eladóként bárkit blokkolhatok indok nélkül, vagy az Ebaynél van valami policy arra, hogy mik számítanak jó gyakorlatnak vagy érvényes indoknak a tiltásra? Ez egy aukciós szájt, kicsit nevetséges hogy letilt azért mert aukciózom. Az üzleti részét érteni vélem (nyerészke rendszeresen kisznájpolja az aukciókat amiket amúgy fixen is hirdet miközben az eladó azt inkább promónak szánja), de 1. akkor ne írjon ki aukciót bazz 2.egyszer vettem tőle bármit is aukción.[ Módosította: radi8tor ]
-
válasz
tahepa
üzenetére
Ha itt törölted, jelezz már vissza, hogy a következő vásárlásnál már nem a gyors fizetéssel ment a dolog.
Mert nálam is szerepel ez a sor és nincs gyors fizetés bekapcsolva.
De ez eddig azért jelent meg ott, amikor az eBay-n összekötjük a két fiókot, hogy a PayPal legyen az alapértelmezett fizetés.
Nem tartanám praktikusnak törölni.Ha valakinek gyors fizetésre van kapcsolva az eBay-e az megtenné nekem, hogy ránézne a PayPal-n a Profil fogaskerék, Security fülön a Stay logged in for faster purchases, Edit résznél van-e eBay utalás?
-
RAiN91
őstag
Ha eltűnt az ebay-ről az egyik eladásom, akkor mi van? December végén volt, így értékelni sem fogom tudni.
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem. Múlt vasárnap kinéztem egy terméket eBay-en, ki is fizettem PayPallal. Még aznap este az eladó írt értékelést a vásárláshoz. Azóta viszont Not yet shipped van még mindig a megrendelésnél. Hét közben írtam az eladónak, hogy miért nem postázta, arra sem válaszolt. Ilyenkor mi a teendő? Hogy tudom visszakapni a pénzem?
Köszi.
-
havri1
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
Ebay felületen keresztül nem lehet. Tilos.
Ha van közvetlen emailod hozzá... Az más. -
DonThomasino
veterán
Az ebay en található egy email cím.
A kérdés az lenne h írhatok én erre a címre az eladónak
hogy directbe vennék tőle vmit vagy ez tilos ?
Korábban már vásároltam tőle.... -
válasz
Surci1
üzenetére
Nem 9-ről fog szólni a számla szerintem.
Ha a Make offer-re gondolsz, akkor vagy elfogadod a te ajánlatodra az eladó ajánlatát 48 órán belül és fizeted vagy nem fogadod el és nem veszed meg.
Írhatsz neki, hogy a 9 az szerinted nem jó és konkrétan mennyire gondolt.
Ha ennyit fizetnél ő elállhat a vásárlástól ha téves lenne a megadott ár, nem is fog az üzlet létrejönni.
Ez az elmélkedésed meg teljesen értelmetlen: nem akarok fizetni, mert gondolom úgy küldi el hogy nem érkezik meg és refund lesz -
Surci1
tag
Sziasztok.
Egy kis felhomályosításra lenne szükségem. Tegnap tettem egy 25$-os ajánlatot egy termékre ebay-en. A fix ára 30$. Ma küldött egy ellen ajánlatot az eladó 9 $-ról. Szerintem nem figyelt és 29-et akart írni, mert nem gondolom hogy 25-öm ellenében 9-ért odaadná. Érdemes ezt elfogadni? Ha kifizetem akkor ő észbe kapva meggondolhatja magát vagy akkor el kell küldenie? Őszinte leszek és nem akarok fizetni, mert gondolom úgy küldi el hogy nem érkezik meg és refund lesz belőle. Így meg nem érdemes végigzongoráznom a dolgot. Lehet már meg is válaszoltam magamnak a kérdést?

-
somnia
senior tag
válasz
szemmelver
üzenetére
...+ a kezelési költséget, ami postánál 2500. huf....
-
szemmelver
aktív tag
Hali!
10 ezer ft-os termekre, csak a 27% afat kell fizetni, semmi mast? ( ha megvamoljak)
Koszi!
Udv!
-
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Az Összefoglalóba is benne, hogy 3 nap után lehet továbblépni, ha 18-án indítva akkor 22.
Lépj be azon az oldalon ahová tartozik a hirdetés. -
Dr. Romano
veterán
A paypales topicban korábban beszéltük ezt, lényegében azért nyitottam mert szinte 100% hogy ez scam és ahogy lehetőségem lett rá (jan 17 után) már indítottam is a case-t. Magyarán még mindig nincs itt.
Amm... így néz most ki a resolution centerem.
Érdekesség hogy a terméket már meg sem tudom nézni, ha rákattintok hogy "View purchased item" akkor ez jön fel, nem értem hogy ez most miért.
De ez nem is lényeg. Ha napi szinten mindig csinál az eladó egy ctrl+c ctrl+v üzenetet akkor így soha nem lehet majd a case-t claimmé változtatni? Csak abban az esetben ha nem válaszol?
-
válasz
Dr. Romano
üzenetére
A Resolution Center az erre a kérésre vonatkozó sorában mit ír? Mire indítottad egyébként és hány nappal később a várható érkezési dátum után, ha nem érkezett meg volt a probléma?
-
Dr. Romano
veterán
Nem, napi szinten spammeli ugyanazt az üzenetet változtatás nélkül (hogy adott nyomkövetést, igen van kár hogy nem működött, fake) hiába reagálok rá minden másnap ugyanazt írja (időhúzásnak kiváló). Ezzel így a végéig ki tudja majd bekkelni? Ilyen esetben a harmadik lehetőséget soha nem fogom megkapni?

-
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Letelt már az eladó válaszolási ideje?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akkor most hogy fizetem ki az eladót?

De gondolom minden levél a logisztikai központokba kerül először majd pedig azok dobják szét a megfelelő helyekre.