Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Az összes Samsungnál ott ez a gazdag lista, mégis csak két BT kodeket támogatnak a Samsungok (aac és sbc). Ez teljesen független az SoC-től, mindegy, hogy Snapdragon, Exynos vagy Mediatek.
Itt a koma S23 + Sony WH-1000XM4 kombóval próbálkozik és csak SBC-t meg AAC-t lát. Igen, mert a Samsung csak ezt a kettőt támogatja. Pedig ez a Sony fejes LDAC kompatibilis (mivel az Sony kodek), és mégsem kiválasztható. [link]
-
<Adamsky>
nagyúr
"Azaz amit látsz a kodek listán azokat tudja is a telefon."
A OnePlus-nál lehet, hogy így van, és sokáig én is ebben a hitben éltem, aztán megláttam ezt a képernyőmentést. Innentől már nem tudom, hogy mit higgyek.
Szóval éteri lenne, ha a gyártó egyértelművé tenné, hogy mit is támogat a készüléke.#11 Arpi
Személyes tapasztalatom nincs, de emlékszem erre a fülesre (én is gondolkoztam rajta). Jó cucc. Nem tartom túl valószínűnek, hogy ez az Earfun jobb lenne nála. Ha nincs vele semmi bajod, akkor örülj neki, és használd, amíg működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest