- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPhone topik
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztoldy
senior tag
válasz
Napfénysüti #16 üzenetére
Én edzéshez és futáshoz is használtam az előzőt, az újat egyelőre csak edzéshez.
A pro2 tökéletesen használható volt mindkettőhöz, néha picit meglazult a fülemben, ilyenkor kis nyomással gyorsan passzentosra lehetett illeszteni, de kiesni sosem esett ki. Direkt fejrázással sem esik ki.
Ahogy korábban írtam a pro3 érzésre jobban illeszkedik a fülembe már a gyárilag felrakott gumival is, edzésnél kevésbé tapasztaltam a "lazulást", futást egyelőre még nem próbáltam benne.
Szerintem ha megtalálod a megfelelő méretű gumit, amivel megfelelően illeszkedik, akkor nem lesz problémád vele. Én szoktam azt is csinálni, hogy azt a gumit teszem egyikről a másikra, ami már bevált, bejáratódott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bluetooth 5.3, LE Audio, LC3, aptX Adaptive, aktív zajszűrés, mindezt továbbra is száz dollár alatt. Hol a csali?
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest