Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

Eddig olyan kurva fasza volt a játék, jött a patch és szar az egész :D Nem tudom már mit tudnék beállítani meg átállítani de konkrétan semmi nem megy. Minden évben voltak ilyen homály passzok de most konkrétan húzom előre azt megfordul a játékosom ad egy hátrapasszt az ellenfélnek. A pass receiver lett latere állítva gondoltam amiatt, de hát ha átkapcsoltam is ugyanez.
    Hiába van insicives játékosom az összes indításom vagy az első védőig megy vagy seggberúgja a futó játékost :D A futás meg vicc kategória. Claudia kisasszonyt nem tudom előnyből megfutni a védőimmel, fordítva meg Leao vagy Rodrygo 3 méter előnyből nem tud a kapuig elmenni. Egyedül Kudus volt az aki tényleg megfutkározta a védőket.

Igazából a legtöbb ellenfelemen látszik, hogy teljesem fogalmatlan.
    Futkározik egy középpályással védekezésben, esze ágában nincs játékost váltani és elintézi neki a gép. Előre meg megint nem csinál semmit. 2 passz és 1 védőm eltolódik vagy megáll azt indíthatja be a támadót akit sosem érek utol. Ja a kapusom eddig tök fasza volt. Most? kiugrál a lövések elől :D Jön egy lövés a hosszúba 0 szögből azt az idióta kifelé véd a kapufán túlra. Félti a kulacsot vagy mivan? El sem merem kezdeni a wl-t, mert így ilyen 5 winre számítok max.

Mondjuk ígyis sok élvezetes meccsem van, csak van minden meccsen egy 10 perc mikor kapok 3 gólt. Amit nem értek.

Új hozzászólás Aktív témák