Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Eddig olyan kurva fasza volt a játék, jött a patch és szar az egész
Nem tudom már mit tudnék beállítani meg átállítani de konkrétan semmi nem megy. Minden évben voltak ilyen homály passzok de most konkrétan húzom előre azt megfordul a játékosom ad egy hátrapasszt az ellenfélnek. A pass receiver lett latere állítva gondoltam amiatt, de hát ha átkapcsoltam is ugyanez.
Hiába van insicives játékosom az összes indításom vagy az első védőig megy vagy seggberúgja a futó játékost
A futás meg vicc kategória. Claudia kisasszonyt nem tudom előnyből megfutni a védőimmel, fordítva meg Leao vagy Rodrygo 3 méter előnyből nem tud a kapuig elmenni. Egyedül Kudus volt az aki tényleg megfutkározta a védőket.Igazából a legtöbb ellenfelemen látszik, hogy teljesem fogalmatlan.
Futkározik egy középpályással védekezésben, esze ágában nincs játékost váltani és elintézi neki a gép. Előre meg megint nem csinál semmit. 2 passz és 1 védőm eltolódik vagy megáll azt indíthatja be a támadót akit sosem érek utol. Ja a kapusom eddig tök fasza volt. Most? kiugrál a lövések elől
Jön egy lövés a hosszúba 0 szögből azt az idióta kifelé véd a kapufán túlra. Félti a kulacsot vagy mivan? El sem merem kezdeni a wl-t, mert így ilyen 5 winre számítok max.Mondjuk ígyis sok élvezetes meccsem van, csak van minden meccsen egy 10 perc mikor kapok 3 gólt. Amit nem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem tudom már mit tudnék beállítani meg átállítani de konkrétan semmi nem megy. Minden évben voltak ilyen homály passzok de most konkrétan húzom előre azt megfordul a játékosom ad egy hátrapasszt az ellenfélnek. A pass receiver lett latere állítva gondoltam amiatt, de hát ha átkapcsoltam is ugyanez.
LendvaiFeri1
Kristof_94