Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Csináltam tegnap egy új accot vagyis beröffentettem amit eddig nem használtam.
Kb egy óra kellett nulláról hogy beindulhasson a végtelen grind. Gépen csináltam sbct paletools max fél óra lett volna. Semmi eget rengető nyitás nem volt de akit lehet nyitni átlagosan az mind jött
-
homerhamm
veterán
Jó reggelt mindenkinek!

-
EA's hit
addikt
Amugy tegnap este jott egy futties Messi 89 exchangebol. Annyira mozgatott meg, hogy reggelre el is felejtettem, es csodalkoztam amikor a kezdoben talaltam
Pedig nekem o meg csak a 3. 99-es nyitasom volt: valami random angol kapus no, aki meg aznap ment sbc-be, Dembele, aki sajnos nagyon fos ingame es most at is adta a helyet Messinek, meg most Messi
-
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hallod Woody? Ezek szerint ideje a 8. accnak
-
Sirandrish
legenda
Gyors 3szor kiraktam ezt az új ICON picket.
Annyira érdekelt hogy a 89es playerek helyett 96-97esek mentek bele, meg amit épp nyitottam 85x10ből
A legkomolyabb egy 98as Smith volt belőle, ami ér vagy 19K-t
Amúgy aki most kezdi, 200K-ból olyan csapatot rak össze hogy a föld meghasad alatta
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha elejétől nézné lehet vízvezetéket is tudna szerelni
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja csak ha a rosszat gyakorlod sokat attól nem leszel jobb.
kellene egy edző

Másik hobbim a gyuras aztán izmos se vagyok
A paletools grind meg mehet videózás munka meg minden mellett.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Bárcsak úgy lenne de ez nem így működik
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Belenèztem nèha amúgy igazad van ennyi tesiből felmentett uborkát ritkán látni...De ottis nagyrèsze ugyanazt csinálja fejből tudják az algoritmust kit hová húz a gèp ès ügyesen begyakorolt sablonokból mennek szinte vègig.Pont ezeket a srácokat majmolja kb mindenki!Első fifáknál mèg alig lehetett packokat venni meg nem volt tele a YouTube a legfrissebb meta bugokkal...Kellett a skill ès a gyakorlás meg a keret amit össze tudtál rakni.Nekem azok voltak az igazi fifák.Ami az elmúlt pár èvben megy egyre szarabb(kezdve a női ligákkal meg a minden nap vehető packokkal amivel elvittèk a pay2winre az egèszet,ès a sok pcről átszivárgó cheaterrel)
Az egèsz egyre szarabb de cserèben emelik az árát minden èvben!Tavaly ketten voltunk rá de ènis elhittem a rush meg annyi jó dolgot igèrtek,amiből semmi nem lett.Idèn nehezen vagyok meggyőzhető ezek után.Kamu az egèsz sajnos. -
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Világos és amit érzel képzeld el úgy hogy 6 wint tudsz csak csinálni
Ok értem ha xar és nem szórakoztató akkor tök mindegy én is ezért veszem csak tots idején olcsón.
Azért a prokat nézve nem hiszem hogy szükséges egy komoly sport múlt
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Nem a winekről meg az eredmènyekről szól a dolog nálam.
Community egy hányadèk szar (a nagyrèsze szerintem futball labdát nem látott nemhogy pályát)csak bugolás meg amit a szar gameplay hagy meta dolgokat eröltetik...utolsó rèszt azért vettem meg mert haverral nyomtuk közös accon így tudott nekem segíteni(nincs annyi időm meg türelmem sem ami az sb meg stb objectekhez kell)
Egyedül nincs kedvem a folytatáshoz,haver kiesett mert pst vett így nem tudunk közös accon nyomulni,egyedül meg nemtudom tartani a lèpèst (ő annyira nem bírta a wlt meg a rivalsot így letolta az sbket objecteket stb meg pár rivalsot èn meg wl draft rush)
Egyedül nincs annyi motiváció elkezdeni meg egyre silányabb a gameplay is -
Sirandrish
legenda
A játék vége előtt pár héttel 3 csomagot nem lehet kinyitni egymás után, mert összeszarja magát az egész...respect IÉ Szporc Venkúver kanada
-
neo81
senior tag
Mennyi szokott lenni a pinged meccs közben?
Mert, ha a török ellenfeleidnek rossz a pingje, akkor a tiédnek is elég rossznak kell lennie.
Azon múlhat a dolog.
Ha pedig sokszor úgy érzed, hogy mozdulni sem tudsz, akkor az egyáltalán nem biztos, hogy az ellenfeled kapcsolatán múlik, hanem az EA szerverein. -
skroy
senior tag
Törökökön kívül játszik még valaki? Hetek óta csak törökök jönnek szembe, és szarrá vernek folyamatosan, esélytelen vagyok. Minden meccs szenvedés.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gyerek játszik wlt olyan gagyi csapatokkal jönnek hogy szégyen. Nem mintha eredmény tekintetében számítana
Sajnos -
Sirandrish
legenda
Mivel a játékot már hetek óta el sem indítottam, így a felállás már mindegy..
Szerintem elkészültem..
Elvileg jön még egy 99es Blanc SBC...őt még kirakom Campbell helyére, és szerintem ez a max amit ki tudok hozni idén.
Vagyis jöhetne még Bappe, vagy Yamal éppen, de lusta vagyok grindolni
-
toxicjew
addikt
Na még visszanéztem, mert a 26hoz kell ugye pár objective... Szóval pörgetem a crafting upgradeket és esett egy Cruijff. Ja meg ő.
Kár, hogy már tökmind1
-
homerhamm
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondjuk Cantonabol nekem 2 jött.
Meg szokás szerint mindenféle tölteléklap meg duplák.Ja meg silver packból egy Futties Yildiz.
Már csak a packnyitás motivál a semmitérő játékosokért. Ami meg ér is valamennyit az meg eladhatatlan. Komolyan mondom ez a sok untradeble lap már k*rva unalmas.
-
Sirandrish
legenda
Mondom nyitok mar pár packot, es kirakom Camavingat, mondom cdm-nek jo lesz. Erre jött egy Cantona, meg közben egy Maldini is.
-
Woodslave
félisten
Na én is kijátszottam
-
Woodslave
félisten
Majdnem ráírtam most az egyik gyerekre hogy mit csinált. Simán kezdődik a meccs minden faxának tűnik. Megállítja és jatszhatatlan lesz a játék. Ez van ha 95-re rakja a depthet? Mert más press most nincs ha jól tudom
-
-
bodnarbenede
tag
Én el is adtam gyorsan a 3,5 milla coinom. Semmit nem ér ha vennék a 98 játékos helyett 99est. Még az a 7 ezer forint is többet ér. Amúgy megvenni az elején tuti nem éri meg. Ha van play pro (nem tudom ps-en van-e), akkor jobban megéri a 2 hónap pro majd az akciós standard. Pc-n így csináltam. Cserébe 2 hónapig minden játszható.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én is megvárom majd az új résszel a Black Friday akciót. Addig meg kell egy kis pihi.
-
homerhamm
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem a 84x10 adott 97 Futties Zicot.
-
homerhamm
veterán
Végre én is nyitottam Mbappét!!!!!!!

Azon ne akadjunk fel, hogy túl későn.
-
T0rnad0
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Péntek óta megint lehúzták nálam a pakkokat. Tegnapelőtt 91-es lapnál nagyobb nem jött, 89-es Squadshifter: 50-ből 50 gold. Icon pick mind duplika.
Ezzel akarják elérni, hogy a következő részt megvegyem?
-
Sirandrish
legenda
Nah elkezdtem kirakni Maradonát, hogy összeszedjek 500K-t a 11 futtiesos packra.
Sikerült...
A nyitás pedig...
Adhatna 100 playert is, akkor is ilyen lenne...

Imádom ezt a játékot
-
kapeti07
senior tag
Én is már kifele jövök a játékból. Összeraktam egy Fun brigádot és elpötyögök velük. Egy kis SB néha Rush, de nem vesz rá a lélek még egy WL / Rivals meccsre. Inkább sorikat nézek mostanában. Bár lehet egy Manager kampányt még elindítok.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Grat, tegnap volt ellenem egy csaptatban rivalsban, nem mozgott rosszul, kár, hogy első félidőben kiállították
.Nekem nem akar adni. mások csapatában Pirlo, Gullit, CR7, mind first owned.... nekem 15 packonként jön 1-1 Völler vagy az a tufa fejű csaj, aztán ennyi a futties. Augusztus közepén. Biztos sokan abbaghagyták már, mert éjjel 11 meccs alatt 10 győzelemmel (egy kilépet döntetlennél) div 4 tetejéről div 2 első zászlóig hagyott menni az EA. Nem is értettem.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Woodslave
üzenetére
Én a játékot már hetek óta el sem indítottam. A nagy havi rewardot is lesz*rtam már...az se érdekel. Minek nekem még 5 darab 97es dupla?

Naponta elnyitok azért ezt-azt, de természetesen csak 97es szutykok jönnek. Kiraktam az Icon picket, abból jött egy 98as Ferdinand, aki tök kafa, meg szupi, csak a csapatba már nem fér be, és nem mellesleg SBC-ből ki tudnám rakni HA kéne.. -
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Mondjuk azt nem értem neked mi bajod a játékkal. Tudsz játszani 13 wint csinálsz wl. Seggem verném a földhöz ha így menne.
-
Woodslave
félisten
Nekem az sbc porgetes ugyanaz mint az ista reels vagy melóban a YouTube. Azokkal most nem foglalkozom. Gyors könnyű dopamin sajnos semmit se számít.
Tudom volt már ebből vita de igen elvárom hogyha egy X csapattal mondjuk 6 wint tudok ezzel legyen 8 akkor is ha ugyanolyan xar játékos maradtam
de nem így van -
Gabeszfoci89
senior tag
Sok erőt neked is

Èn eldöntöttem hogy húzok egy vonalat ès abbahagyom inkább.Egyre többet idegesít sok idő megy el rá ès kajakra semmi èrtelme az egèsznek csak max akkor mikor kijön a totyig(addig kb alap kártyákkal èlvezhető a game)onnantól èrtelmetlen.Nemhiszem hogy 26ra kiszedik a bugokat ès nerfelik a pay2wint...
Èvről èvre egyre okádèkabb az egèsz communityről meg ne is beszéljünk inkább -
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Én már nagyon hanyagolom.
Normális sbc nincs. Pörgetni felesleges mert semmi sem jön. Játékmenet szar. Rusht szetcsesztek teljesen pedig az a kedvencem. Néha pár meccsre van időm. Munka amúgy is ezerrel. Meg még nyaralás is hátra van.
Már teljesen érdektelen lettem, hála istennek. Remélem lesz elég erőm, hogy ne vegyem meg a 26ot.
Wl és rivals nélkül meg felesleges hajtani a top lapokat. -
Woodslave
félisten
Meghalt a topic is látszik hogy az út a fontos nem a cél
Ide még befigyelt egy Salah meg egy Robi remélem végre megcsípek egy 7 wint .
Erősen agyalok hogy megvegyem de amikor Bécsben két wiener schnitzelért kifizetek ennyit elég mindegynek tűnik. Hátha elkezdem akkor nem csinálom ilyen ipari mértékben
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszönöm!

-
Stylerr
addikt
FC 26-nak nincs topik?
A nagy leállás előtt volt, csak elvitte a rollback. -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Nekemis most off nincs már kedvem se hozzá felesleges az egèsz wlt lehoztam 13winre reward ismèt semmi max duplik...
Idènre kimaxoltam ènis!Mèg nagyon agyalok hogy èrdemes lehet-e a 26ot megpróbálni.Ezt a sok bugolást meg nyomorèk gyereket akik agy nèlkül csak bugokkal meg low driven meg timed finishingel tudnak csak játszani kezdem nem jól viselni.Rivalsot nem játszottam már 2hónapja így visszaestem div 3ig ott minden meccsen 9golt rúgtam komolytalan.kicsit feljebb meg csak a bug megy meg mindenki èlet halált játszik mint a wlen..
Egyelőre mèrlegelek de de kezdek kiègni.
Nemtudom 26ba beraknak -e valamit ami èrdekes lehet...mostanában inkább ufl ezek mèg azis jobban játszható mint ez a szar. -
Woodslave
félisten
Győrben jó a pacluck
-
toxicjew
addikt
Na jól van srácok, azt hiszem én búcsúzom a topictól. Megcsináltam mindent amit akartam, igaz úgy látszik az éves R9 sbc most elmarad nekem, pedig mindig megcsinálom
De jól van az. 800 óra tömény élvezet (
) volt az idei rész is, és már tűkön ülök, hogy mikor lesz szeptember 19 (
). További jó grindot, akinek még van hozzá kedve, találkozunk a másik topicban
-
Gaborz1
senior tag
Nálam a WL adta be a nagyot, a 8 wines pickből.
99 BALEEEEEEEE
-
EA's hit
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Ezek szerint ez nem csak nálam szokott előfordulni
Mondjuk nálam viszonylag ritkán mostanában, de akkor hosszabb időre, van hogy fél percre is megáll így a játék, aztán felgyorsítva lepörög, de addigra kaptam persze vagy 2 gólt
Egyébként a grafikád csak a videón olyan, mintha a Fifa2002-vel játszanál?

-
Digestive
veterán
Na és a kedvencem. Amikor az ellenfél előrébb jár időben és aztán egy akadás után felgyorsítva látom, hogy mi történt a pályán.
Nyilván nem tudom lekövetni, mert nem valós időben irányítok. Ellenfél meg ebből annyit látott, h egyhelyben állok. Parádés
-
Digestive
veterán
Nagyon kemény a WL. Vagyis a kapcsolat. Olyan mintha mindkét fél késésben lenne a másik támadásához képest. Fullra nem lehet védekezni. 9-6 8-7 és hasonló eredmények lettek eddig mind a 6 lejátszott meccsemen.
-
EA's hit
addikt
Hogy szakadna rá a bánat erre a csöves cégre
Délelőtt 2 belépésem között random kitörölte a játék a profilomat, ugye amit a játék megnyitásakor kell kiválasztani. Nyilván a fut team megmaradt, de minden beállítás, gameplay setting és hasonló ment a kukába. Nagyjából visszaállítgattam őket, bár pár dolgot még nem találtam (pl. hogy a bánatba lehet beállítani, hogy meccs közben ne mutogassaon néha fél képernyős ostoba statisztikákat ez a szar?). De valamit nagyon durván szétcseszett ezzel a profiltörléssel a játék, mert hiába állítottam vissza a grafikai dolgokat a korábbira, olyan szinten játszhatatlan, mocsárban futós, jégen korcsolyázós foshalom lett az egészből, mint talán még soha korábban. És mindezt azért, mert csak úgy magától kitörölte a profilomat ez a csoda... -
Kristof_94
Topikgazda
Volt 1,3 milla, mondom úgy sem költöm semmire. Az első egy pick volt, abban Forlan kivételével mindenki dupli és azok is gyatrák. Aztán az 500k pack, Riise walkout majd megjelent Salah is, szóval legalább megérte...
-
Woodslave
félisten
Na mai wl után tuti nem veszem meg. Komolyan bárki bármilyen csapattal leszopat ennek semmi értelme. 6 winert kell küzdenem 99-es Mbappeval. De nem hogy vesztek közöm nincs a játékhoz.
-
EA's hit
addikt
En is megvettem a 2 500k-s packot. Csak 97-esek voltak mindkettoben, a legertekesebb lap a 80k-s Tchouameni
-
Gabeszfoci89
senior tag
Nekem egy 99 beckembauer èrkezett
Szezon vègèt is elèrtem ez a Ginola meg a 2 bellingham nagyon nem győzött meg...
Maradona loant kiraktam nagyon jó úgyhogy rámegyek kirakom. -
Digestive
veterán
Én is megvettem most a 97+ picket:
Választhattam 5db 97es dupli közül 300k-ért.
-
Woodslave
félisten
Jó lett a csapat egy hét alatt. Mondjuk nyerni alig tudok dehát nem az a lényeg
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja 500k aztán 11 dupli lesz benne az biztos
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- NBA és kosárlabda topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
akkor teljesen megérdemelten

Elvileg jön még egy 99es Blanc SBC...őt még kirakom Campbell helyére, és szerintem ez a max amit ki tudok hozni idén.

Kristof_94