- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
gab.gergely #272 üzenetére
Nem lehet feltenni semmilyen gameplayt a netre, úgyhogy nem vszinu, hogy találunk bármit is. Gondolom ezért mondta a driveot.
-
TrueGooner
senior tag
válasz
gab.gergely #269 üzenetére
Google Drive-ra, vagy valahová nem tudnál feltölteni egy meccsnyi gameplayt?
-
törölt tag
válasz
gab.gergely #267 üzenetére
Kinek mi okoz nehézséget.
Ha két lábbelit nem is, de egy nőt és egy jegesmedvét meg fog tudni különböztetni, akkor már elkönyvelhetem, hogy lehetne rosszabb is. -
törölt tag
válasz
gab.gergely #264 üzenetére
"Mi a bánatról van itt szó akkor?"
Nem is tudom, mondjuk arról, amit közvetlenül az idézet rész után írtam egyszerűen arról van szó kezdettel?
"te meg beveszed ,mert könnyen fogyasztható és menő lehetsz vele"
Vagy mondjuk azért, mert engem speciel rohadtul nem zavar, hogy női focistákkal (nem jegesmedvékkel) is van lehetőség játszani, tekintve, hogy ennél lehetetlenebb dolgokkal van tele a játék évek óta és azok sem zavartak.
Ti meg nem be-, hanem megveszitek a játékot így is, a pénzetekkel támogatva ezt az irányt, miközben sírtok miatta. Tudjátok mit, igazatok van, ti csináljátok jól...
-
törölt tag
válasz
gab.gergely #250 üzenetére
"Ez ismét nem a női lét másodlagosságáról szól"
De itt senki nem is beszél ilyenről...
Egyszerűen arról van szó, hogy mégis csak növekvőben van a női foci népszerűsége és vannak már elegen olyanok, akik vagy szívesen játszanának velük is, vagy szimplán csak nem zavarja őket a jelenlétük egy olyan játékban, ahol idén a harmadik promó már a Rulebreakers volt, a negyedik meg az OutOfPosition...
Decemberben meg már CAM Chiellinikkel, CM Benzemákkal, 5*5* Butlandekkel lehetett tolni, már nem élő ikonokkal és full meta szintre felhúzott noname játékosokkal egy csapatban.Akinek valóban ennyire a realizmussal van baja, az nem értem miért nem rakta már le hosszú évekkel ezelőtt a játékot.
Mindenesetre aki eddig nem tette, annak itt a lehetőség, hogy a pénztárcájával szavazzon. Azért tudnak ilyen remekül keresni vele, mert aki zsigerileg ellene van, az is inkább telesír egy fórumot, mintsem hogy ne venné meg. -
miro.
senior tag
válasz
gab.gergely #250 üzenetére
Koszonom….
Vegre valaki.
Amugy az nb1-et nehezen hinnem hogy verne.
Maradjunk inkabb egy jo nb3-nal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen monitort vegyek?
- BMW topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged