- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Tudod vannak női és vannak férfi sportok, és vannak női és férfi sportágak,"
Meg vannak videojátékok, azon belül is olyan játékmódok, amik meg láthatóan eddig sem a valós erőviszonyok realisztikus leképezéléséről szóltak, sem arról, hogy a valóságban kit kivel lehetne egyáltalán egy csapatba tenni. És egész eddig ez nem volt gond.
Azt nem értem, miért nem lehet kimondani, hogy -mit tudom én- a foci szerintetek nem nőknek való sport, olyan abszurd, mintha egy fantasy lenne, vagy pont a nők elöl menkültök a fifába és nem szeretnétek még itt is velük találkozni, vagy akármi...
Én sokkal jobban tisztelnék egy ilyen véleményt, mint azt a mesét habbal, hogy "jajj, de Puskást, MBappét meg csatár Neuer-t lehetne a valóságban is egy csapatba tenni, ha épp nem lenne totál képtelenség".
Hiába még ha csak barátságos meccseken is, de a történelem során többször fociztak nők férfiakkal, mint halott férfiak élő férfiakkal..."Ha ezt nem érted meg, akor pont neked szól manapság a FIFA"
És pont neked/nektek nem. Nem csak az EAFC24, hanem az elmúlt legalább 5 év Ultimate Team-je. Szóval nem tudom egyáltalán miért kínozzátok itt magatokat...
De igen, lehet igazatok van és generációs dolog is ez. Lehet egy videojátékot nem úgy készítenek, hogy 50 éves faszik világnézetéhez igazítják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HYBRID
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- S22 Ultra 512/12
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest