- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Tudod vannak női és vannak férfi sportok, és vannak női és férfi sportágak,"
Meg vannak videojátékok, azon belül is olyan játékmódok, amik meg láthatóan eddig sem a valós erőviszonyok realisztikus leképezéléséről szóltak, sem arról, hogy a valóságban kit kivel lehetne egyáltalán egy csapatba tenni. És egész eddig ez nem volt gond.
Azt nem értem, miért nem lehet kimondani, hogy -mit tudom én- a foci szerintetek nem nőknek való sport, olyan abszurd, mintha egy fantasy lenne, vagy pont a nők elöl menkültök a fifába és nem szeretnétek még itt is velük találkozni, vagy akármi...
Én sokkal jobban tisztelnék egy ilyen véleményt, mint azt a mesét habbal, hogy "jajj, de Puskást, MBappét meg csatár Neuer-t lehetne a valóságban is egy csapatba tenni, ha épp nem lenne totál képtelenség".
Hiába még ha csak barátságos meccseken is, de a történelem során többször fociztak nők férfiakkal, mint halott férfiak élő férfiakkal..."Ha ezt nem érted meg, akor pont neked szól manapság a FIFA"
És pont neked/nektek nem. Nem csak az EAFC24, hanem az elmúlt legalább 5 év Ultimate Team-je. Szóval nem tudom egyáltalán miért kínozzátok itt magatokat...
De igen, lehet igazatok van és generációs dolog is ez. Lehet egy videojátékot nem úgy készítenek, hogy 50 éves faszik világnézetéhez igazítják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel PC , i7 8700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest