- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
scott_free
senior tag
válasz PuffyDog #10411 üzenetére
Most olyan 41e lett, de az elején kihagytam több meccset, mert azt hittem, hogy nem lesz időm mindre.
Ha mindet lejátszom, akkor ált. az Elite 1 határán szoktam lenni.Az a bajom, hogyha Championst kezdek, ott viszont nem tudok tovább jutni a play-offból.
Olyan, mintha az egész csapatom elfelejtene játszani: mindenki iszonyat lassú lesz, mintha betonba lenne öntve a lábuk, úgy fordulnak, mint egy hajóágyú, mire a játékosom átveszi a labdát, már minimum 3 ellenfél van körülötte. A 99-es Pac-es szélsőmnek esélye sincs lefutni a védőket, míg az ő lassúbb szélsői röhögve körbefutják az én védőimet.
Az egész csapat csak áll, nem mozognak üresbe, nem jönnek segíteni, ha támadok, olyan, mintha csak a labdás játékosommal támadnék, persze védekezéskor meg a két CDM mintha nem is lenne, csesznek visszajönni. Hiába nyomom a gombot a védőmnek, csak áll és nem lép oda az ellenfélnek.SB alatt pedig normálisan tudnak játszani, csak az online ellenfelek ellen nem.
Ezért is kérdeztem, hogy akik simán vigéckednek a Championsban vagy a wl-ben, ők milyen szinten vannak az SB-ben?
Én most olyan 85-ig Legendary-n, 90/92-ig Wolrd Class-on, felette meg Professional-on tudok nyerni.
A csapatom 93-as, 33 chemistryvel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest