Új hozzászólás Aktív témák

• scott_free

senior tag

válasz PuffyDog #10411 üzenetére

Most olyan 41e lett, de az elején kihagytam több meccset, mert azt hittem, hogy nem lesz időm mindre.
    Ha mindet lejátszom, akkor ált. az Elite 1 határán szoktam lenni.

Az a bajom, hogyha Championst kezdek, ott viszont nem tudok tovább jutni a play-offból.

Olyan, mintha az egész csapatom elfelejtene játszani: mindenki iszonyat lassú lesz, mintha betonba lenne öntve a lábuk, úgy fordulnak, mint egy hajóágyú, mire a játékosom átveszi a labdát, már minimum 3 ellenfél van körülötte. A 99-es Pac-es szélsőmnek esélye sincs lefutni a védőket, míg az ő lassúbb szélsői röhögve körbefutják az én védőimet.
    Az egész csapat csak áll, nem mozognak üresbe, nem jönnek segíteni, ha támadok, olyan, mintha csak a labdás játékosommal támadnék, persze védekezéskor meg a két CDM mintha nem is lenne, csesznek visszajönni. :U Hiába nyomom a gombot a védőmnek, csak áll és nem lép oda az ellenfélnek.

SB alatt pedig normálisan tudnak játszani, csak az online ellenfelek ellen nem.

Ezért is kérdeztem, hogy akik simán vigéckednek a Championsban vagy a wl-ben, ők milyen szinten vannak az SB-ben?
    Én most olyan 85-ig Legendary-n, 90/92-ig Wolrd Class-on, felette meg Professional-on tudok nyerni.
    A csapatom 93-as, 33 chemistryvel.

Új hozzászólás Aktív témák