Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DittyCat
tag
Úgy néz ki, ha nem is ért boldog véget a sztori, lassan kiismerem a ketyere különös lelkivilágát.
Sikerült a frissítés, de csakis Windows-zal volt hajlandó szóba elegyedni. A wifi is elindult, regisztrálva is lett, szóval minden igényét kielégítettem. Pár doksit ráraktam, de már Linuxon. Először nem látta, eddig jutottam tegnap este. Utána kivettem-betettem az SD-kártyát és szinkronizáltam. Láss csodát, előkerültek a doksik. Ó, jeeee. Reggel viszont meg kellett ismételni az egészet. De ha a saját kollekciómat létrehozom és hozzáadom a doksikat, onnantól jóban vannak.
Szóval hisztizett sokat, amitől én is hisztis lettem, de úgy látszik, női lelke van, mert amikor megadtam neki, amit akart és nem azon görcsöltem, hogy miért kér hülyeségeket, lassan kezes báránnyá változik.
A firmware nagyon régi volt rajta, 2 éves. Meg mondjuk vicc, hogy Windows nélkül nem hajlandó összeszedni magát.
A képe szép, olvasható. Ez a lényeg.Köszönöm szépen mimdenkinek a gyors és hasznos válaszokat, segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- OLED monitor topic
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 26
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest