Hirdetés
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Üdvözletem Urak!
Tanácsra lenne szükségem, mivel E-book olvasók terén teljesen láma vagyok, viszont nem halogathatom tovább a beszerzést. Olyan termékre lenne szükségem, amelyen a nagy mennyiségű, főleg doc, rtf és pdf file-jaimat (főleg cikkek és néhány könyv) gond nélkül tudnám olvasni. Tudom, hogy a pdf problémás, nem is várom el hogy tökéletesen méretezzen egy ábrákkal teli szakcikket, csak azt szeretném hogy valamennyire olvasható legyen. Egy barátom olvasója egyáltalán semennyire sem tudja átméretezni a pdf formátumot; nem szeretnék hasonló csapdába esni. Arról gondolom ne is álmodjak, hogy .odt-t bármelyik kapható típus kezelni tud, vagy esetleg tudtok ilyenről?
Nincs szükségem semmi extra funkcióra, nem akarom netezésre, képnézegetésre stb.-re használni, csak az a célom, hogy a melóból hazatérve ne megint egy pc képernyője előtt gubbasszak, hanem ágyon heverészve olvashassam a kedvenc könyveimet, vagy a szakirodalmat.
A DRM-ekkel sem vagyok tisztában, ha pl. egy olvasónál azt írják, hogy "epub, pdf (Adobe DRM)", attól még a meglévő pdf cikkeket el tudom rajta olvasni? Nem szeretnék olyan terméket, amelyen aztán csak egy adott kiadó drm-es termékeit tudom használni.
Aztán, ha jól tudom a jelenlegi legjobb képernyő típus e-pearl, viszont a leírásoknál nem nagyon írják a pontos képernyő típust. Itt van pl. ez a Pocketbook Basic 611 , erről nem derül ki számomra a kijelző típusa, és a 4 szürke-árnyalat nekem kevésnek hangzik. Vagy ez teljesen normális (ahogy mondtam, semmi tapasztalatom a témában)? Az ára és a többi tulajdonságai teljesen jónak tűnnek, szerintetek megvegyem? Vagy tud valaki esetleg jobbat? Bármilyen jó tanácsot, javaslatot megköszönnék![ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Gitáros topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest