Hirdetés
-
Mobilarena
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helsing
aktív tag
válasz
Berci77
üzenetére
A Voyage-ban több led van és ezért sokkal egyenletesebb a világítása. Valamint egy szintben van a káva képernyővel és ezért oldalról nézve sem láthatóak a ledek. Szóval a világítása jobb.
Viszont nem meleg fényű egyik sem.
Ha a meleg szín akkor Kobo. Ha a gombok akkor Voyage vagy az Oasis.
Amiben mindkettő megvan az a PB Touch HD 2 meg a nagytesója. De ezeknek lent vannak a gombjaik ugye. Ráadásul hangosak is szerintem. Bár persze ez szubjektív. Csak éjszaka, síri csöndben hangos.Én PW3-at vettem addig míg meg nem jelenik a számomra tökéletes olvasó. Ami egy vízálló Voyage lenne állítható színhőmérséklettel, inverz móddal és 6,5-7"-os kijelzővel. Mondjuk egy darabig szerintem várhatok.

A lapozógomb hiányával megbékéltem, bár az van amitől tartottam. Sajnos koszolódik ahol tapicskolom.
Az egyenetlen világítás is csak akkor zavar ha épp olyanom van. A hideg fehérrel szerencsére nincs gondom. Nem kékes a fénye, szóval nekem bőven megfelelő.Picit elkalandoztam. A lényeg az, hogy mivel számodra a világítás a döntő ezért a Kobo lesz a nyerő. Ha nem számít a pénz akkor a Kobo Aura H2O Edition 2 jobb választás szerintem mint a Clara. Ráadásul azt egyszerűbb beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest