Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
▼▼▼ E-KÖNYV OLVASÓK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott márkák listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb e-könyv olvasó kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Egyéb speciális kívánság (színes; írható; gombokkal kezelhető; magyar nyelvű szoftver; vízálló, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
clizer
tag
Sziasztok!
10 napja vásárolt Pocketbook Touch Lux 4-emnél fennáll a hiba, hogy az SD kártya nem marad bent, hanem kilökné. Alza-ról rendeltem.
Nem nyúlkáltam bele, jó irányban raktam bele, szimplán mikor legutoljára kivettem, vissza már nem akart menni.
Szerintetek mit tegyek, hívjam fel az ügyfélszolgálatot? 14 napig ugye ellehet állni a vásárlástól.
Vagy lehet csak bele kellene nyúlni, hátha beakadt valami?
Elég bosszantó.. -
fPApi
őstag
Egy pocketbook lnkpad 3 olvasóm van. Van lehetőség azw3 fájl olvasására, vagy csak a konvertálás?
-
Skynet258
veterán
válasz
Ellinor79
üzenetére
A HD2-nek talán mélyebb volt a feketéje az Inkpad 3-hoz képest, de ez lehelletnyi, önmagában abszolút nem veszed észre. Az Inkpad 3 világítása viszont egyértelműen homogénebb. Amúgy szerintem mindhárom nagyon jó, ha most vennék 6-ost akkor HD3, ha nagyobb kell (és nekem most már kéne miután ezt használom) akkor Inkpad. Nekem beváltak ezek a Pocketbook cuccok.

-
Ébri
senior tag
válasz
Ellinor79
üzenetére
Comfortlight miatt szerintem csak kobok és pocketbookok jöhetnek szóba. Hozzám közelebb áll a kobók szoftvere + koreader, de pocketbookon könnyebben lehetett külső szoftvert használni (pl. koreader is van, de ha jól emlékszem coolreader is többféle), Én a PB-ket lassabnak érzem még mindig, mint a kobókat, de nem iszonyatos módon, s az érintés-érzékelésüket kevésbé kritizálják (vagy kevésbé olvasok PB fórumokat
) mint a kobókét. -
-
Ellinor79
csendes tag
Kedves e-book szakértők!
Én is e-könyv olvasó vásárlása előtt állok. Eddig egy 7''-os Lenovo tableten olvastam, Cool Readerrel, minimális fényerőn, és papír háttértextúrával. Ezt akarom leváltani, mert jön a jó idő, és a kertben a tablet már nem igazán alkalmas...

Elolvasgattam a fórumot, és sok információval lettem gazdagabb. De minden igény egyedi, így kicsit az enyém is.Pontokba szedve:
Fontos jellemzők:
- természetes fényben is jól olvasható, kellemes, kontrasztos kijelző
- nagy felbontás (300 PPI)
- állítható színhőmérséklet (tudom, nem létszükséglet, de számomra szimpatikus funkció)
- több ebook és szöveges formátum támogatása (a pdf-et természetesen nem várom el)
- hosszú akku üzemidő
- internetes könyvrátöltés lehetősége (e-mail, Dropbox, vagy hasonló(k))
- stabil, megbízható működés (nem szeretnék szervizbe küldéssel bajlódni, és heteket várni a javításra, + újraindítgatni az olvasót x percenként)
- alternatív olvasó applikációk telepítése. Ez sem létszükséglet, de szeretek bíbelődni vele, amíg a számomra legkellemesebb oldal- és betűképet alakítom ki.
- az ára max. 50-60 ezernél lehetőleg ne legyen többKözepesen fontos (jól jön, de ha kell, le tudok róla mondani):
- SD kártya használata - ha van elég tárhely (4 GB már szerintem elegendő)
- 6''-nál nagyobb méret - elvagyok a 6 collon is
- külső: a régi Kindle 4-5 számomra az etalon; egyszerű, letisztult, arányos, kézreálló
- gombok megléte (ha az érintőképernyő is megbízható és jól használható)Kevésbé fontos:
- internetböngésző
- közvetlen vásárlás könyváruházból
- hanglejátszás
- vízállóságEddigi tájékozódásaim közben láttam már egyet - Kobo Clara - ami nagyjából megfelel az elvárásaimnak, de ha esetleg tudtok ajánlani még típusokat, amikből választani lehet, nagyon megköszönném!
Bocsánat a hosszú írásért!További szép napot!

-
farkas-j
őstag
válasz
Rakeem
üzenetére
Nekünk pl. egy Pocketbook Inkpad 3-asunk van, 90%-ban a párom használja. Az általad leírtakból azt hiszem csak a magyar szótárt nem tudja. Amúgy nagyon jó kis masina. A 7,8"-os képátló különösen jó, főleg az árához képest. Szerintem nem nyúlnál mellé vele.
pjen "Én a helyedben egy minőségi tabletet vennék." Mi a gond a Pocketbookkal? -
Rakeem
aktív tag
válasz
LittleBiG007
üzenetére
70-80k a lélektani határ. (Ennyit sikerült kiharcolni az asszonynál.
)Ezért kértem ki a véleményeteket. Tudok kompromisszumokat kötni ha szükséges.
-
-
Rakeem
aktív tag
Sziasztok!
E-book vásárlásán töröm a fejem, de nagyon nehezen tudok dönteni. Pontosabban a nagy választékban elveszek.
Alap elvárásaim:
- 7" vagy 7"+ képátló
- 4Gb vagy 4Gb+ tárhely
- Amennyire lehetséges nagy felbontás
- 1500mAh+ akkumulátor
- Érintő kijelző, de nem árt ha van fizikai lapozó gomb is.
- Lehetőleg magyar menü
- Szótár, lehetőleg tudjon magyarra fordítani
- Sok file formátumot egyen meg
- Tárhely bővíthetőség, min 16Gb mini vagy microSD-vel
- Háttérvilágítás
- Carta e-inkOpcionális:
- Wifi
- Mp3
- Könyvtár struktúra kezelése / vagy ha van olyan akkor katalogizáció
- Olvasó appok telepítéseEddig egy eszközt találtam ami megfelel a felsoroltaknak nagyjából, az pedig a PocketBook InkPad3.
Tetszik is, de ha esetleg van más alternatíva amit tudtok ajánlani, azt örömmel fogadnám. -
fPApi
őstag
Egy pocketbook inkpad 3 olvasóm van. Olvastam, hogy érdemes feltenni a coolreadert, de nem tudom, hogy hogyan kellene. Segítene valaki?
-
Dexter68
addikt
Sziasztok!
Lehalt az Icarus Illumina HD2-m, élt 3 évet. Vennék helyette új valamit, de nem tudom, hogy mostanában mi a jó, vagy van-e best buy.Háttérvilágítást szeretnék, wifi nem muszáj, ha kábelen rá tudom tenni a könyveket.
Esetleg microSD-t fogadhatna.Jó lenne, ha 40k HUF alatt maradnánk árban.
-
Florens02
csendes tag
-
clizer
tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Nem tudom milyen megoldás ez, alza-n volt ugyanúgy ahogy a gép, gondolom utángyártott.. Mindegy, annyira nem izgat, szerencsére gyakran nem kell tölteni.

Dropbox sajnos valamiért nem működött akkor, azért válaszottam az SD kártyát, de most megnéztem megint, erre most jó.
A fóliát meg akkor elfelejtem.Köszönöm a válaszokat!
-
fattyu
veterán
válasz
Florens02
üzenetére
pocketbookra is csont és gond nélkül rámegy a coolreader. ennél több testreszabhatóság nincs is.
szóval ez ne tartson vissza.
ma már kb nem lehet rosszatt venni amugy pláne ha nem az árskála nagyon alját nézed.
vedd amelyik tetszik és nem leszel csalódott.
méginkább egy media marktban azért elég sok ki szokik lenni állítva szóval meg tudsz nézni többmindent. Nekem pl az inkpad3 kijelzője kontrasztosabbnak tűnt mint az aura one pedig az is nagyon van dícsérve. ami szempont lehet még az a könyvtár szerinti nézet, amit nem minden tud. oszt ha lusta vagy nagyon szépen rendszerezni és taget tölteni calibrében mindjárt szempont lesz...

-
clizer
tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg a Pocketboom Touch Lux 4 típusú olvasóm.
Az alábbi kérdéseim lennének.
Rendeltem mellé egy B-Safe másgneses tokot, érdeklődnék, a kijelzőre van-e, ha igen, érdemes-e felrakni fóliát?
A másik dolog, a tok miatt nem tudom bedugni az USB kábelt, így FAT32-es kártyára másoltam a könyveket, illetve mangákat. Utóbbiak hiába vannak JPEG formátumban, azt írja a mappában, hogy nincsenek elemek.
A készüléknek támogatnia kellene, van erre gyógyír?Előre is köszönöm.
-
Florens02
csendes tag
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Még egy kérdésem lenne: keresgetés közben találtam még egy jelöltet, a Kobo Clara HD-t, ami ugyanabban az árkategóriában van, mint a PB HD 3 (jelentéktelen összeggel olcsóbb), és jellemzőit tekintve nagyon hasonló (6 coll, Carta, 300 PPI, színhőmérséklet-állítás), illetve ennek a kijelzőjét és a szoftver testreszabhatóságát is ugyanúgy dicsérik, mint a PB HD 3-ét, valamint állítólag ez is nyitott rendszer, tehát bővíthető külső olvasóprogramokkal, ha valaki igényli.
A különbség első látásra csak annyi, hogy a Clara HD nem rendelkezik gombokkal, nem vízhatlan, és külsőre a Kindle PW3-ra emlékeztet.
Erről van valakinek tapasztalata? (Pontosabban: PB HD3 vs. Kobo Clara HD ? ) -
LittleBiG007
aktív tag
Az egyik boltban csodák csodája nem volt lemerülve az InkPad 3 és ki tudtam próbálni. Ami kevésbé tetszett, az a megfontoltság, amivel dolgozott és reagált az érintéseimre. Ami viszont nagyon, az a beépített világítás egyenletessége és a melegfényű ledekkel elérhető szín. Maga a kijelző hozza a eInk Carta átlagot, nem rosszabb, de nem is jobb. Ha nem teszi az ember egy Voyage mellé, nem lesz baja vele.
-
Florens02
csendes tag
válasz
LittleBiG007
üzenetére
Ez igaz...

-
JamesFinn
senior tag
válasz
Florens02
üzenetére
Szia. Én hd2-ről váltottam hd3-ra. Nekem a hd3 mérete, illetve a kapacitív kijelző volt a pozitívum, ami miatt váltottam. Valóban a hd2 kijelzője egy hangyányit élénkebb volt, viszont az infra miatt mélyen ül a kijelző, emiatt árnyékot vet. Engem ez roppantul zavart, plusz az infra miatt nagyon érzékeny a lapozás. A hd3-nak kicsik a fizikai gombjai, de megszokható. Nekem a hd3 jobban bejön, kompaktabb, könnyebb.
-
Florens02
csendes tag
Sziasztok!
Én most egy Pocketbook Touch HD2 és HD3 között próbálok dönteni. Sok tesztet végigolvastam, de maradt bennem néhány kétség.
Árban a különbség már nem sok. A HD2 ára stabilizálódott 50 ezer körül , a HD3 ára is lement 52 ezer környékére. Gyakorlatilag egy árban vannak.
A HD3 vízhatlan, és valamivel kisebb, könnyebb, de ezek nem fontos szempontok számomra.
A HD3-ban nincs SD kártyahely, de ennek ellensúlyozására 16 GB a háttértár. Bőven elég. Így ez sem érv egyik mellett/ellen sem.
Mindkettő 300 PPI-s Carta, színhőmérséklet-állítás lehetőségével.A sarkalatos kérdés számomra a kijelző, a kellemes, kontrasztos, papírszerű megjelenés. A HD2 infra érintővel rendelkezik, így kevesebb réteg van az e-ink felett, míg a HD3 (és az Inkpad 3) kapacitív. Egyik német teszten írták, hogy valószínűleg a plusz réteg miatt kicsit szürkébb. Ehhez hozzájön még a vízzáró réteg is (bár nem tudom, ez ront-e valamit a kontraszton, illetve ez külön réteget jelent-e).
Szóval, a nagy kérdés: a kijelző minősége szempontjából mi érné meg jobban: az infra érintős HD2 egy (állítólag) árnyalattal jobb kontraszttal, vagy a HD3 kapacitív plusz réteggel?
Volt valakinek tapasztalata mindkettővel?
És úgy általában, az infrás érintőkijelző mennyivel másabb/rosszabb, mint a kapacitív?Köszönöm előre is!
-
Florens02
csendes tag
válasz
üzenetére
Szia! Igen, ez normális, az e-ink működéséből következik. A beállításoknál meg lehet adni, hány lapozás után végezzen teljes kijelzőfrissítést, ekkor az előző oldal nyomai eltűnnek. Ha nem végez teljes frissítést, gyorsabb a lapozás, de ennek az ára a kis "szellemkép".
-
törölt tag
Sziasztok, megjott a pocketbook touch lux4-em. Segitseg kellene. Az rendben van, hogy mikor egy teleirt lap utan egy felig telelevo van, akkor halvanyan latszik az elozo lap sorai is? Remelem ertheto voltam. Allithato esetleg valami valahol, vagy kuldhetem vissza? Koszonom
-
LittleBiG007
aktív tag
Minap olvastam, hogy hamarosan megkezdődik a Kindle Voyage 2 tömeggyártása. Ami viszont el is veszi azonnal a hírrel járó örömöt az az, hogy a Paperwhite 4 kijelzőjét fogja megkapni. Úgyhogy kedves Voyage tulajdonosok, jobban teszitek, ha megbecsülitek az olvasótokat, mert ki tudja, mikor készül még egy ilyen nagyszerű kontrasztú kijelző.
-
Whynot?
aktív tag
válasz
Tonoic
üzenetére
Sziasztok! Első olvasó vásárlás előtt vagyok és lenne egy nagyon fontos szempont a kiválasztásnál. Olyan olvasót keresek, amin olyan szoftver van, ami létezik IOS-re és szinkronizál felhőbe. Nappal a céges iPadről is szeretném folytatni az olvasást üres percekben és nem akarom mindig keresgélni, hogy hol is tartottam. Este pedig zavartalanul ott szeretném folytatni, ahol az iPadet letettem. Létezik ilyesmi?
-
Tonoic
tag
Sziasztok, barátnőmnek van egy Icarus illumina e654bk egyik nap teljesen lemerült, estére feltette tölteni reggel már nem tudta bekapcsolni, annyit csinál hogy töltést veszi icarus logo alatt a pöttyök jelzik hogy tölt. Viszont ha lehúzom a töltőről folytatja a jelzést, ki be kapcsolásnál is csak ezt csinálja. Valaki esetleg találkozott hasonló problémával? Nincs semmi ötletem se mert a gép nem ismeri fel. Recovery modban próbáltam 2 programot .
ROM Dumper Toolt
RKVatchToolde egyik látja hogy "valami" rá van dugva a másik semmit sem.
Ötlet ?

-
Skynet258
veterán
válasz
totasenior
üzenetére
Én átvételkor jeleztem, pénz vissza, pár nap múlva felkerült bontottként 8k-val olcsóbban, elmentem megvettem. Nekem jó ha nekik jó...

-
farkas-j
őstag
válasz
totasenior
üzenetére
Ha még belefér a költségkeretedbe, akkor nézd meg a 7,8"-os PocketBook InkPad 3-at. Az Alza-nál egészen jó áron kapható, igaz most úgy látom nem jár hozzá ajándék tok.
-
Florens02
csendes tag
válasz
totasenior
üzenetére
Köszönöm a választ!
Azért keltette fel az érdeklődésemet, mert használtan láttam, kitűnő állapotban, 26990 Ft-ért, és a 300 PPI-s kijelző, az állítható színhőmérséklet, az Android szabadsága első olvasásra vonzónak tűnt... de a stabilitással, gyorsasággal és akkuidővel nekem is voltak aggályaim.
Akkor, úgy tűnik, felejtős... -
Veratrum
csendes tag
válasz
totasenior
üzenetére
-
-
totasenior
tag
válasz
Florens02
üzenetére
Szia!
Egy wrocławi lengyel cég (Arta Tech) állítása szerint saját tervezésű, programozású berendezés, ami természetesen Kínában készül - mint szinte minden más a világon. Számos más termékük is van, a kérdezett Prime-on kívül vannak újabbak is.
Elsősorban Lengyelországban, Legimi kölcsönzés keretében Németországban és újabban Franciaországban férhetők hozzá, hogy milyen sikerrel, az már más kérdés.
Mértékadó (e-book olvasók tekintetében) lengyel bloggerek (Robert Drózd - Świat czytników; Cyfranek) szerint számos kívánnivalót hagynak termékeik maguk után. Elsősorban instabilak, régi android fut rajtuk, amely ráadásul nem is optimalizált, ezért energiafelhasználásuk közel tablet-szerű - na jó, valamivel jobb, de nem haladja meg az egy hetet, inkább kevesebb.
Az eKsiążki.org szintén lengyel oldalon a felhasználók sem dicsérik, elkerülendőnek mondják. -
Florens02
csendes tag
Sziasztok!
InkBook Prime HD-val kapcsolatban van valakinek tapasztalata? A neten alig van róla információ. -
farkas-j
őstag
válasz
Regirck
üzenetére
Lehet konvertálni, de pl. a Calibre vagy egyéb pl. online konvertálók nem mindig tudják hibamentesen átkonvertálni a PDF-et ebook által korrektül kezelt formátumra. Nekem még az ABBYY Finereader OCR programmal sikerült a legkorrektebbül átalakítani PDF-et EPUB vagy MOBI formátumra. (Két lépésben. ABBYY 8-al RTF-re, majd az RTF-et Calibre-vel EPUB-ra.) Sajnos lehetnek olyan - főleg szakmai és sok ábrával rendelkező PDF-ek - amikkel az ABBYY sem boldogul hibamentesen.
-
Regirck
senior tag
Sziasztok!
Régóta szemezgetek az e-book olvasókkal és lassan szeretnék vásárolni egyet, de mielőtt ezt tenném szeretném a véleményeteket kérni (hiszen az itt lévő tagok mindegyike jobban jártas ebbe a világba, mint én).
Nagyon sok könyvem van .pdf formátumban leginkább informatika/programozás és ezeket előszeretettel forgatom, de nem a legkényelmesebb notebook-ról ezt a szenvedélyt űzni ezért is szeretnék a közeljövőben beszerezni egy ilyen gépet. Valamint utazás során is hasznát szeretném venném más jellegű könyvek olvasásával.
Amit fontosnak tartanék, hogy legyen benne szótár. Lévén, hogy a legtöbb könyv angol nyelvű (informatika területén), így ha nem jut eszembe egy-egy szó akkor ne kelljen telefonon megnéznem a jelentését.
Legtöbb könyvem .pdf formátumú, így olyasmi e-book-ot keresnék ami ezt lekezeli, vagy ha jól tudom akkor feltöltésnél úgy is átkonvertálja a maga formátumává. Valamint akkad pár könyv amibe ábrák is vannak, de gondolom ezt nem ezen az eszközön fogom kielemezni, de a lehetőségekhez mérten szépen jelenítse meg.
Ebbe a világba most lépnék be, így első körben egy belépő szintű kis gépre gondoltam. Azaz a lényeg, hogy lehetőségekhez képest ne legyen túl drága. Aztán ha megtetszik akkor úgy is idővel jöhet majd egy komolyabb.
Szóval melyik fajta e-book olvasót ajánlanátok?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
törölt tag
Sziasztok. Pocketbook touchlux 4 mediaban 35990. Volt olcsobb?Erdemes varni ra?Vagy veheto ezen az aron? Koszonom
-
lalszi
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy a PB LUX 4 olvasót csak a gombokkal lehet lapozni, vagy az érintőképernyő egy bizonyos helyen történő megnyomásával is.
Köszönöm a segítséget.
-
törölt tag
Köszönöm.
-
törölt tag
Üdv.
Pdf (anyagok kép formátum) olvasásra vannak megfizethető árú e-book 9-10 colos olvasók?
A 7.8 kicsinek találom hozzá. -
Dopler
csendes tag
válasz
hampidampi
üzenetére
Bocs, lehet hogy rosszul fogalmaztam, megpróbálom újra.
Szóval van egy csomó olyan e-bookom (főleg epub) ahol a sorok nem minden esetben töltik ki az egész oldalt. Tehát az egyik oldalnak csak a 3/4-e van teleírva, aztán jön egy teli oldal, majd egy olyan, aminek csak a 2/3-án van szöveg stb... és közben nincs fejezetváltás, vagy új bekezdés, ami indokolhatná, hogy a tartalom a következő oldalon folytatódjon, mert folytonos a szöveg.
Olyan is előfordult már, hogy a fejezet utolsó két sora a következő oldalon folytatódott, miközben az előzőn is simán elfért volna. kb, mintha egy csomó értelmetlen enter le lett volna üttve, ami miatt az utolsó két sor a következő oldalra került.
-
farkas-j
őstag
Most futottam bele egy olyan pdf könyvbe, amit sem a Calibre, sem másik 4 webes online konverter nem tudott használható epub vagy mobi formátumra átkonvertálni. Az biztos, hogy nem képként van benne a szöveg, mert a sorok, szövegek kijelölhetők. Ekkor ugrott be, hogy nekem fent van a gépen az ABBYY Finereader 8. Ezzel beolvastattam a 430 oldalas pdf-et. Kb. 10-12 perc múlva már rtf-ben volt a könyv amiből a Calibre már normális epub-ot tudott csinálni.
-
hampidampi
őstag
-
Dopler
csendes tag
sziasztok!
lehet, hogy hülye a kérdés, de azért felteszem.
ebook szerkesztésnél, hogy lehet azt elérni, hogy minden oldalon ugyanannyi sor legyen? engem valamiért baromira zavar, ha bizonyos oldalaknak pl csak a 3/4-e van teleírva, aztán megint az egész oldal stb... -
brugo
aktív tag
Már 1 hete megjött a : PoketBook InkPad 3 .
Észrevételek : - 90% a szoftvernek parasztvakitás amit soha nem használok csak nehézkesé teszi a müködést van úgy, hogy elfehéredik a képernyő és kell várjak amig betöltödik egy oldal ( mindez 2 magos procival) az is megtörtént hogy ilyenkor a betüméret is megváltozik. A könyv amit megvettem EPUB formátumu lehet, hogy ez nem a legjobb ? A kép minösége lehet hogy jó nincs összehasonlitási alapom mert ez az első ilyen készülékem
Mindenesetre inkább az alapfunkciók hibátlan müködésére tennék a hangsúlyt a sok felesleges szar helyett.
Ajáljatok 1 jó tokot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VR topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Dr.NX