- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
96 Óra! Szerintem rekordot döntöttem.
Tegnap még folytatódott a kabaré.
Ugye, reggel írtam nekik, hogy "Miva'?"
Délután amikor hazajöttem úgy voltam vele, hogy: "Egy életem, egy halálom és bizony megpróbálom még egyszer." És láss csodát! Működött normálisan a péjpál! Teljesen egyértelmű volt, hogy elment a zsé, le is került a számláról. Eleve másképp működött az adományozó oldal (Pay pal)
Este fél tizenegykor jött válasz a hajnali levelemre, hogy nem találják az öt ajrómat. Persze, hogy nem mert nem ment el. Gyorsan egy válaszlevélben vázoltam a helyzetet és csatoltam a péjpál igazoló levelét. Hát így lett ma reggelre plecsnim!Filmet is írhatnék belőle!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest