- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iOS alkalmazások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mentát
csendes tag
Most rákerestem, és találtam még a Technistar K4 ISIO-t (nem tudom mi az az ISIO
) ebben négy tuner is van, de azért ez már nem olcsó. Mondjuk amazon.de -ről valamivel olcsóbb mint itthon.
-
Mentát
csendes tag
Időnként felmerül bennem az igény egy PiP-es kéttuneres DVB-C set top boxra. Sajnos ez meglehetősen ritka. Láttatok esetleg valahol ilyet mostanában?
-
Mentát
csendes tag
válasz
garga pista #19220 üzenetére
Nekem projektorom van, két HDMI bemenettel, de azt a két bemenetet sem tudja PiP-ben kezelni. Ezért kellene olyan stb, ami tudja ezt.
-
Mentát
csendes tag
Sziasztok! A digi-s topicban már feltettem a kérdést, de beírom ide is:
Időnként újra és újra felmerül bennem az igény, hogy kéne egy olyan STB, amiben két DVB_C tuner van, és tud PiP-et is, és így lehetne úgy meccset nézni, hogy egy másik meccs fut a sarokban
Sajnos nem túl nagy a választék az ilyen set top box-okból. Tudnátok ilyet ajánlani emberi áron? Az AliExpress-en találtam egyet, de az a baj hogy csak kettesével lehet venni :
Meg talán codec-ben nem is a legfrissebb ez a cucc.
Esetleg valaki nem akar betársulni egy ilyenre? -
Mentát
csendes tag
Sziasztok! Milyen dvb-c stb-t ismertek, ami tudja a PiP-et? Gondolom ehhez két tuneres fajta kell. Egy projektorra szeretném rákötni, Digi kódolatlan jelre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest