Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Állitsad be kézzel a frekiket.
A frekvencia.hu szerint, majd tekergesd az antennát.
És a térkép alapján is be lehet állítanil.
Szerintem, amiket írsz, hogy talál egy csomót, Austriai, és Slovén, esetleg horvát források lehetnek, mert közel vagy a határhoz.Szeritnem a DVB Viewert használd, eddig a legnormálisabb progi a digitális vételhez, ha fel is akarsz venni, és szerkeszteni is akarod a file okat.
Ha meg csak nézni, és felvenni, majd visszanézni, akkor meg a Windows 7 Media center.(#4692) vtechun
Az olyan is.
Csak a kinai cuccoktól mentsen meg a sors.
Ha tehetem, legalább nem kinai tervezésű dolgot veszek.
Én 40 000 ért vettem a dual hybridet, nem volt olcsó.
Cserébe kaptam egy relative jó hardvert, és egy igen szar programot, ami használhatatlan. -
GBogyó
tag
Én a lite-tal próbálkoztam, esetleg próbáld ki azt, az működik.
http://www.tsreader.com/tsreader/TSReaderLite2.8.46e.exe
Itt a frekit adod meg, kiválasztod a Spectrum inversion-re, hogy no, és 8 MHz.
Fontos, hogy jó drivert válassz ki az elején, jokerként a BDA drivert próbáld.
(PÜ-t is küldtem)Sőt találtam neked még egy leírást is, ez sokat segíthet. http://www.lhsite.hu/articles.php?article_id=41 Nekem ez a progi az üdvözítő megoldás, ha ezzel beállítottam az antennát, akkor volt jel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ASUS ROG Ally
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DOOM - The Dark Ages
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Óvodások homokozója
- HP notebook topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest