- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
válasz
VINIKOR #1332 üzenetére
Vinikor, ez teljesen más mint a normál TV-adás: a tömörítést az adótorony előtt a stúdióban végzik. A DVB-T -s adó ezt a nagyon erősen tömörített jelfolyamot (H264) sugározza ki. A gépedbe dugott DVB-T vevő csak olyasmi mint egy vezeték nélküli hálókártya, ami a vinyóra küldi a műsort. A mentés nem teljesítmény igényes dolog, viszont az erős tömörítés miatt a jel kibontása és megjelenítése erős gépet vagy DxVA-s videokártyát igényel.
-
DarkByte
addikt
válasz
VINIKOR #1332 üzenetére
A kártyán MPEG-2 kódoló és nem dekódoló van, ez pedig 99% hogy csak az analóggal működik. Digitális adás esetében mindenképpen a proci dekódol, ráadásul ha tudna is MPEG2 dekódolást hardware -sen sem érne semmit mert a hazai digitális adás mint le lett írva már 1000x MPEG4(H.264/AVC) kódolású.
-
DarkByte
addikt
válasz
VINIKOR #1301 üzenetére
És azt megnézted hogy mit tud hardware -esen MPEG2 kódolni? Szerintem ez csak analógot tud így tömöríteni, akárcsak a többi másik hybrid tuner.
A pendrive méretű tuner-ek sem hangoskodnak, mert azokban sincs ventilátor.
Sőt én még ventilátoros belső tuner -t sem láttam eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest