Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
válasz
VINIKOR #1332 üzenetére
Vinikor, ez teljesen más mint a normál TV-adás: a tömörítést az adótorony előtt a stúdióban végzik. A DVB-T -s adó ezt a nagyon erősen tömörített jelfolyamot (H264) sugározza ki. A gépedbe dugott DVB-T vevő csak olyasmi mint egy vezeték nélküli hálókártya, ami a vinyóra küldi a műsort. A mentés nem teljesítmény igényes dolog, viszont az erős tömörítés miatt a jel kibontása és megjelenítése erős gépet vagy DxVA-s videokártyát igényel.
-
DarkByte
addikt
válasz
VINIKOR #1332 üzenetére
A kártyán MPEG-2 kódoló és nem dekódoló van, ez pedig 99% hogy csak az analóggal működik. Digitális adás esetében mindenképpen a proci dekódol, ráadásul ha tudna is MPEG2 dekódolást hardware -sen sem érne semmit mert a hazai digitális adás mint le lett írva már 1000x MPEG4(H.264/AVC) kódolású.
-
DarkByte
addikt
válasz
VINIKOR #1301 üzenetére
És azt megnézted hogy mit tud hardware -esen MPEG2 kódolni? Szerintem ez csak analógot tud így tömöríteni, akárcsak a többi másik hybrid tuner.
A pendrive méretű tuner-ek sem hangoskodnak, mert azokban sincs ventilátor.
Sőt én még ventilátoros belső tuner -t sem láttam eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Motoros topic
- Hívószám-hamisítás
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest