Hirdetés
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
A TV Star doksijában egyértelműen látszik az MStar processzorra utaló menürendszer, így nem véletlen, hogy a HE-AAC rosszul szól rajta.
Ha meg csak médialejátszónak szeretnéd, annak elég komolytalan egy ilyen és időnként problémákba ütközik, legalábbis ami nekem volt, ilyen vezérlővel. Képarány filmeknél nézés közben nem állítható, hanem vissza kell menni a TV-műsorra, váltani, majd vissza a mozira.
Amikor egy MKV sorozatot néztem, egyik epizódot lejátszotta, másikat nem, amelyiket kicsit eltérő, illetve újabb fajta kodekkel rakta össze a készítője. Hang egyiknél szólt, másiknál néha lefagyott, bele kellett tekerni, hogy magához térjen, felirat kezdetleges és természetesen kalapos magyar ékezetek, meg ami még nem jut eszembe.
-
csendes
addikt
Az Alcor HD 2800 teszt elérhető a Prohardveren: [link]: "a DivX-et valamiért nem vitte, a Killa_sample pedig el sem indult, meglepő módon a fájl túlságosan nagy mérete miatt. A 720p felbontású Quicktime videó normális hang helyett csak sistergést produkált. Ami jó hír, hogy a többi fájllal komolyabb bibi nem volt, azt leszámítva, hogy az MKV-k néha beakadtak egy picit. A képzaj hiányával, illetve a tónusok visszaadásával viszont teljesen elégedettek voltunk. A külső feliratokat képes kezelni, amennyiben ennek neve megegyezik a fájl nevével.".
A Strong 8102+ gyártói oldala [link] a DivX-et nem említi, és hozzáteszik, hogy nem garantálják a videó lejátszását akkor sem, ha a formátumot listázták, mert ez a codec-tól, az adat bitrate-től és a felbontástól függ "as it depends on codec used, data bit rate and resolution (all MPEG codec formats are supported)".
A TV Star T1030-nál a vevői véleményeket érdemes elolvasni, különösen az AAC hanggal kapcsolatban [link] -
retesz147
addikt
én is ugyan erre a célra keresek egy boxot és én is ár minimalista vagyok

amit még esetleg tudok javasolni Evolveo arcadia
sajnos egyikről sincs nekem se tapasztalatom......(arról se amit én belinkeltem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- PC Game Pass
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann