- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
gabo9201 #10069 üzenetére
Én eddig nem figyeltem annyira. Csak pár alkalommal volt szükségem ilyen összefűzésre, ami utána ment átkódolásra és akkor nem figyeltem. Viszont rémlik valami, hogy itt a fórumon valaki csinált egy parancssoros TS-vágó programot és még a forráskódját is közzétette.
Most kipróbáltam két eltérő streamet is összefúzni TC-vel...érdekes volt... Sima lejátszásnál nem volt gond, csak a második rész kezdetekor kicsit beszürkült a kép. Ami meglepett az a helyzetjelző csúszka volt. Eleve rosszul írta ki a videó hosszát és amíg az első rész ment addig a képernyő bal felén mozgott, majd hirtelen átugrott a jobb félre a videó közelgő végét jelezve. Esetleg lehet köze a wikipedias cikkben leírt Continuity counter-hez? -
m_kovacs
tag
válasz
gabo9201 #10053 üzenetére
Miután TC -vel összefűzte, mit tudott vele csinálni? Tudta vágni? vegig le tudta játszani? Nekem egészen más a tapasztalatom a sima összefűzésről!
Ugyanis a file fejlécében vannak a videóra vonatkozó adatok felbontás, méret, hossz stb.., ami összefűzéssel nem változik! Erre a célra én Tsdoctor-t
használom. -
Watt25
veterán
válasz
gabo9201 #10049 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy a VDub csak és kizárólag AVI fájlokkal hajlandó dolgozni.
Ketté pedig valszeg fileméret korlát miatt szedte a vevő. (FAT32-n max 2GB-os lehet egy file.) Ebből következik, hogy simán össze kell fűzni bármivel (Pl. TC, ahogy előzőleg emlíették) a két file-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest