Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
gabo9201
üzenetére
Én eddig nem figyeltem annyira. Csak pár alkalommal volt szükségem ilyen összefűzésre, ami utána ment átkódolásra és akkor nem figyeltem. Viszont rémlik valami, hogy itt a fórumon valaki csinált egy parancssoros TS-vágó programot és még a forráskódját is közzétette.
Most kipróbáltam két eltérő streamet is összefúzni TC-vel...érdekes volt... Sima lejátszásnál nem volt gond, csak a második rész kezdetekor kicsit beszürkült a kép. Ami meglepett az a helyzetjelző csúszka volt. Eleve rosszul írta ki a videó hosszát és amíg az első rész ment addig a képernyő bal felén mozgott, majd hirtelen átugrott a jobb félre a videó közelgő végét jelezve. Esetleg lehet köze a wikipedias cikkben leírt Continuity counter-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann