Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Fejlődött is, meg nem is a Realme Narzo 90x
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toto2000
tag
válasz
csendes
üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek!
Kb. 10 óra el****sa után sikerült életet lehelni a cuccba. Az volt a megoldás, hogy az Azurewave VP-7070-es "friss" driverét telepítettem (1.0.8-as verzió) és a DVBViewer Pro 5.1-et használom. Így már tökéletesen működik, vagyis kikódolja az adásokat. A drivert ebből a csomagból kell kibányászni: [link]
Megjegyzem, hogy a Homesys továbbra is képtelen érzékelni a CAM modult, a 4.50 sehonnan sem tölthető le, a 4.54 és a 4.46 meg zéró eredmény. Nem értem, hogy miért van körülötte ekkora hype (úgy tűnik, hogy már nem is támogatott termék, honlapja sincs). Ez azért szomorú, mert egész megszerettem a felületét, még használnám is, dehát a Kártya menünpont továbbra is tök üres.
Most csak az alábbi két kisebb gond maradt:
- A távirányítót nem lehet sehogysem működésre bírni. Próbáltam külön a HID eszköz driverét cserélgetni minden létező variációban, de semmi. Tegnapelőtt még a teljesen gyári beállításokkal a DVBViewert tudtam irányítani vele... Most meg hiába próbálom a beállításokon belül "tanítani" a DVBViewer-t, nem érzékeli, hogy nyomkodom a távirányítót. (a homesys sem irányítható vele most) Lehet valahogy tesztelni, hogy veszi-e egyáltalán a jelet?
- Az az érdekes jelenség figyelhető meg, hogy a Thomson beltéri antennám, ha ki van kapcsolva akkor kb. 60-70%-os jelszint mellett gyakorlatilag tökéletes élményt nyújt, míg ha bekapcsolom, akkor gyakorlatilag nem működik (folyton szétesik a kép, leesik nullára a jelerősség). A bekapcsolással nem az erősítőt kapcsolom be, ami éppen arra szolgálna, hogy még jobb és stabilabb legyen a jelerősség? Egyébként fullra tekerve ment pénteken egész este, akkor még nem volt ilyen háklija...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejlődött is, meg nem is a Realme Narzo 90x
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- További aktív témák...
- Asus tuf gaming f15 (fx507zc4-hn138)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Karácsonyra, XBOX Series X, karcmentes, mint az új készülék, dobozában, ajándékokkal, 6 hó garancia!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann