- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
ChiliChili #2427 üzenetére
Ezt már egyszer leírtad.
Capella:
Ilyen hatalmas távolságra van tőlem a Száva utca. És sokkal jobb volt addig a vétel, amíg ez nem ment. A másik torony a hátam mögött van. -
kugyu21
senior tag
válasz
ChiliChili #2275 üzenetére
De a TV nem ír a merevlemezre, és ahhoz is kell valami eszlöz amivel a merevlemezen szerkesztesz és amivel kiírod DVD-re. A merevlemezen nem maradhat ott örökké.
A BR leáldozásáról még nem hallottam, de ha a a hálózati szolgáltatásoké a jövő akkor megint lehet lecserélni az eddig beszerzett cuccok egy részét. Pont erról irtam, hogy jó lenne kitalálni, szabványosítani a fejlődés irányát, nem pedig minden egyenes lépés után jobbra is meg balra is elhajolni és lehet elölről kezdeni az egészet -
asadasad22
őstag
válasz
ChiliChili #2284 üzenetére
így van. ezen felül az mpeg2 jóval szarabb minőséget biztosít, szóval a kiadott filmeknek csak egy viszonylag kis része követte el azt a hibát, hogy azt használja avc (h.264) vagy vc1 helyett: [link]
-
bzoley
veterán
válasz
ChiliChili #2284 üzenetére
Tudom, ismerem.
De lehet, hogy a VC-1 inkább HDDVD-n volt jellemző. Annyira egyikkel sem foglalkoztam, csak a rippekkel -
bzoley
veterán
válasz
ChiliChili #685 üzenetére
Az m1 HD ugyanott van, ahol a többi négy kísérleti adás(714MHz).
Az olimpiai adáshoz képest gyengébbnek látom a vételt, de korábban is gyengébb volt 51-es, mint a 38-as.DarkByte:
Nem is tudtam, hogy ezt jelenti a neve -
PikkPukk
csendes tag
válasz
ChiliChili #464 üzenetére
Lehet, hogy én vagyok gyengeelméjű, de valaki megmagyarázhatná ezt a mondatot:
"az 1080i helyett 1080p felbontást sugározni pedig értelmetlen, hiszen szinte minden film fix 24 képkocka per másodperc rátával érkezik, ezért felesleges másodpercenként dupla annyi félképet kiküldeni."
Számomra az 1080i (50 félkép / sec) tűnik értelmetlennek...Ez viszont dícséretes:
"a nagyszolgáltatók felé a gigabit feletti nyers jelet küldik ki, akik maguk végzik el a kódolást, így rendezve a csatornákat a saját multiplexbe."
Bár az kérdéses, hogy milyen formátumban rögzítik a stúdióban a HD adásokat? Ebben a gigabit feletti formában?" A kész jelet egy műholdas kapcsolaton keresztül (több tíz Mbit), az egyébként nemzetközileg is használt csereformátumban lövik át Budapestre"
És ez a "csereformátum" pontosan mi akar lenni? -
törölt tag
válasz
ChiliChili #464 üzenetére
A korhatáros karika nem fog eltűnni? Semmi infót nem találok arról hogy mit akarnak vele kezdeni. Digitális adáson teljesen felesleges, a korhatára vonatkozó adatokat mindenki megnézheti EPG-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- Subaru topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest