Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
ChiliChili
üzenetére
Ezt már egyszer leírtad.
Capella:
Ilyen hatalmas távolságra van tőlem a Száva utca. És sokkal jobb volt addig a vétel, amíg ez nem ment. A másik torony a hátam mögött van. -
kugyu21
senior tag
válasz
ChiliChili
üzenetére
De a TV nem ír a merevlemezre, és ahhoz is kell valami eszlöz amivel a merevlemezen szerkesztesz és amivel kiírod DVD-re. A merevlemezen nem maradhat ott örökké.
A BR leáldozásáról még nem hallottam, de ha a a hálózati szolgáltatásoké a jövő akkor megint lehet lecserélni az eddig beszerzett cuccok egy részét. Pont erról irtam, hogy jó lenne kitalálni, szabványosítani a fejlődés irányát, nem pedig minden egyenes lépés után jobbra is meg balra is elhajolni és lehet elölről kezdeni az egészet -
asadasad22
őstag
válasz
ChiliChili
üzenetére
így van. ezen felül az mpeg2 jóval szarabb minőséget biztosít, szóval a kiadott filmeknek csak egy viszonylag kis része követte el azt a hibát, hogy azt használja avc (h.264) vagy vc1 helyett: [link]
-
bzoley
veterán
válasz
ChiliChili
üzenetére
Tudom, ismerem.
De lehet, hogy a VC-1 inkább HDDVD-n volt jellemző. Annyira egyikkel sem foglalkoztam, csak a rippekkel
-
bzoley
veterán
válasz
ChiliChili
üzenetére
Az m1 HD ugyanott van, ahol a többi négy kísérleti adás(714MHz).
Az olimpiai adáshoz képest gyengébbnek látom a vételt, de korábban is gyengébb volt 51-es, mint a 38-as.DarkByte:
Nem is tudtam, hogy ezt jelenti a neve
-
PikkPukk
csendes tag
válasz
ChiliChili
üzenetére
Lehet, hogy én vagyok gyengeelméjű, de valaki megmagyarázhatná ezt a mondatot:
"az 1080i helyett 1080p felbontást sugározni pedig értelmetlen, hiszen szinte minden film fix 24 képkocka per másodperc rátával érkezik, ezért felesleges másodpercenként dupla annyi félképet kiküldeni."
Számomra az 1080i (50 félkép / sec) tűnik értelmetlennek...Ez viszont dícséretes:
"a nagyszolgáltatók felé a gigabit feletti nyers jelet küldik ki, akik maguk végzik el a kódolást, így rendezve a csatornákat a saját multiplexbe."
Bár az kérdéses, hogy milyen formátumban rögzítik a stúdióban a HD adásokat? Ebben a gigabit feletti formában?
" A kész jelet egy műholdas kapcsolaton keresztül (több tíz Mbit), az egyébként nemzetközileg is használt csereformátumban lövik át Budapestre"
És ez a "csereformátum" pontosan mi akar lenni? -
törölt tag
válasz
ChiliChili
üzenetére
A korhatáros karika nem fog eltűnni? Semmi infót nem találok arról hogy mit akarnak vele kezdeni. Digitális adáson teljesen felesleges, a korhatára vonatkozó adatokat mindenki megnézheti EPG-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini-ITX
- Sorozatok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 16ABR8 Ryzen 5, 16GB RAM, 512GB SSD, dedikált grafika, garanciás
- Hp Zbook Fury G7 " Gyári magyar Bill " Sok - Sok darab!!!!
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann