Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Wayteq, Alcor, stb 1000 éve tudja a pvr adók felvételét, a felvett anyag nincs lekódolva gépen is nézhető, timeshift, stb. A Telefunken nem tud semmit csak olyan vegye meg akit semmilyen funkció nem érdekel a tv nézésen kívül, most ennyi idő után jött ki hozzá egy firmware mikor a többi már 4.nél tart kb az szánalmas.
GBogyó nem tudom honnan veszed, ezek szerint csak pár ilyen gagyival találkoztál te is. Persze a mindigtv-sek korlátozzák tőlük nem szabad firmwaret letölteni, de a normálisabb gyártók felteszik a honlapjukra a tiltásmentest, vagy pl itt is vannak [link].
-
GBogyó
tag
Itt az a furcsa helyzet állt elő, hogy ki tudja miért, de a készülékgyártók nem hajlandóak beletenni a kódolt adások rögzíthetőségét a szoftverekbe. De lehet, hogy úgy kellene fogalmaznom, hogy letiltják ezt. Szoftver oldalról tekintve szerintem utóbbi a felállás.
Ellenben a DVB-S és combo vevők esetén ezt valóban alapfunkciónak tekintjük, ott az a természetes, hogy kódolt adásokat is kódolás nélkül vesz fel a PVR. Kunszt csak az, hogy egyszerre több kódoltat is tud-e.
Fura az egészben az, hogy a DVB vevőket én egy kalap alá veszem, hogy éppen milyen tuner van benne, milyen paraméterekkel megy, az egy apró, de ilyen szempontból jelentéktelen különbség. Ezért is nem értem a helyzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann