- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magyarított Android alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
premete #6269 üzenetére
Na megjött nekem is az Ebay-es tuner.
3 adó van a közelben:
Széchenyi-hegy, Hármashatár-hegy, Száva utca
Légvonalban sorban: 21km, 22km, 10kmHát sajnos nekem nem működik olyan jól a dolog.
Gondoltam először, hogy beltéren, számítógépházra rácuppantom, kb jó irányba is néz (Hármashatár-hegy és Széchenyi-hegy közel ugyan abban az irányban van.) Így meg se mukkan, nemhogy képe nincs, az adókat se találta meg. Na kidobtam az ablakba rácuppantva egy díszdobozra. Így már megtalálta az adókat, de nagyon gyenge volt a jel. Pontosabban a hozzá adott programban max jelet jelzett és 4 pálcikát a minőséghez, a Presto PVR pedig 4 pálcikát mutatott az 5-ből. Azonban ennek ellenére szaggatott a hang is és a kép is. Nem is kicsit. Trükközgettem vele, hol bejött, hol nem.
Ráadásul az antenna állásából ítélve csak a Száva utcai torony jelét tudom fogni, pedig ha jól tudom az sokkal gyengébb mint a másik kettő a maga 2kW-jával.
Aztán jött az ötlet: rácuppantottam egy beltéri antennára. Így már jobb lett, nem kellett milliméter pontosan beállítani, hogy fogja a jelet, de szaggat ugyan úgy, csak nagy ritkán sikerül neki normális képet fogni.
Majd rátekertem a talpra egy nagyobb antennát. Nem rontott és nem is javított a helyzeten.Nyitott ablak mellett próbálgattam és természetesen vízszintes antennával, de ez most nem jött össze. Megvárom, hogy emeljék a tornyok teljesítményét és újra próbálom később. Képminőségre nincs panasz, amikor volt akkor nagyon szép volt, de még ez kevés.
Röviden ennyi.Üdv!
Dudika
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged