Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
azimut
aktív tag
válasz
golya87
üzenetére
Köszi a segítséget, vázolom az újabb problémákat. 3 db, korai lapostévénk van, amelyekből 2 db DVB-T-re képes, egy pedig arra sem (Samsung LCD, digitális világ előtti). Inviteléknél analógról digitálisra upgrade-eltem, elsősorban a 60 Mbit/sec internetért.
Egyelőre nem aktuális újabb tv beszerzése, tehát set top box. Havi bérleti díj ellenében bérelhető a szolgáltatótól, de ha menet közben feleslegessé válik (= új tv) a havidíj nem változhat lefelé, a nyakamon marad a hűségidő lejártáig. Egyösszegben vettem volna tőlük, de úgy nem adják. Nem panaszkodom, egyébként évek óta nagyon jók, sávszélességet rendszeresen mérek, inkább többletem van, ma 60 helyett 62 volt.
Megkaptam a Conax modult és a kártyát, és azt az infót kaptam, hogy mezei bolti set top box-al nem fog működni. Ez tény, vagy csak legenda? Már hagynám az Androidot is, csak boldoguljak valahogy....
Azért nem logikus, mert ha újabb tv-m (DV-T, DVB-C) lenne, abban simán működne. A set top box nem képes ugyanerre, azaz az Invitelnél szolgáltatófüggő? Van-e valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann