Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Szia, nekem is ilyen tunerem van. A teszt adás alatt tökéletesen működött a powercinema-val is, ekkor még mpeg2 volt. Utána is, az mpeg4-es teszt adásis ment dvbdream, mediaportal alatt, de a powercinema-val nem próbáltam, nem emlékszem, hogy lett volna benne ilyen beállítási lehetőség. Tegnap este próbáltam, nem tudtam semmit befogni, tsreader a 610 MHZ-en látta ~90% jelerősséggel a DVB-H adást, 802 meg nem volt semmi. XI kerületben lakom, a Sashegy lábánál.
-
bzoley
veterán
Az, hogy neked, vagy bárki másnak sikerül-e befogna valamilyen adást, egyelőre úgy néz ki, csak szerencse kérdése.
Egyelőre maradj a TSReader-nél. Amíg azzal nem sikerül valamit összehoznod, fölösleges tovább lépned. Ha az megvan, és stabil, kezdhetsz használható szoftvert keresgélni.
Szobaantennával egyelőre kivételes eseteben lehet használható jelet elkapni, tetőntenna szükséges lehet, na és némi szerencse is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann