- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bluetooth-headsetekről általában
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Szia, nekem is ilyen tunerem van. A teszt adás alatt tökéletesen működött a powercinema-val is, ekkor még mpeg2 volt. Utána is, az mpeg4-es teszt adásis ment dvbdream, mediaportal alatt, de a powercinema-val nem próbáltam, nem emlékszem, hogy lett volna benne ilyen beállítási lehetőség. Tegnap este próbáltam, nem tudtam semmit befogni, tsreader a 610 MHZ-en látta ~90% jelerősséggel a DVB-H adást, 802 meg nem volt semmi. XI kerületben lakom, a Sashegy lábánál.
-
bzoley
veterán
Az, hogy neked, vagy bárki másnak sikerül-e befogna valamilyen adást, egyelőre úgy néz ki, csak szerencse kérdése.
Egyelőre maradj a TSReader-nél. Amíg azzal nem sikerül valamit összehoznod, fölösleges tovább lépned. Ha az megvan, és stabil, kezdhetsz használható szoftvert keresgélni.
Szobaantennával egyelőre kivételes eseteben lehet használható jelet elkapni, tetőntenna szükséges lehet, na és némi szerencse is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Autós topik
- Airsoft
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest