- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz
DarkByte #1489 üzenetére
Én is betondzsungel közepén lakom, a lefedettségi térkép alapján határeset lehetek (papíron lefedett vagyok, de körbe nézve 10 emeltes betontenger 360 fokban). Ezért eddig nem is terveztem próbát, majd várok "hátha valaki". Mivel a körülmények hasonlóak lehetnek a tieiddel, benned bíztam. Nehogy abbahagyd....
A régi központi antenna rendszerek általában soros rendszerűek voltak. Azaz minden lakásban volt egy "aljzat", amelyeket koax-al felfűztek szép sorban. Az utolsó aljzatban volt egy lezárás a reflexiók elkerülése érdekében. A befűzött koax 75 ohmos "rézhálós" árnyékolású volt többnyire. Ha jól emlékszem egy aljzat 1.5 dB csillapítást képviselt, új korában. Egyébként "végigmegy" pincétől a padlásig, igaz darabokban. Nem tudom milyen állapotban van, de vaktában tényleg ne dugd rá a tunered.
#bzoley. Csak gratulálni tudok daa-raa vételi eredményeihez, gondolom irányított tetőantennával érte el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Videós, mozgóképes topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BMW topik
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest