Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
válasz
Watt25 #14050 üzenetére
Én is kételkedek, ezért is érdeklődtem. Igen ez egy társasház, ráadásul 10 évnél fiatalabb. Megy sok felé kábel, szerintem világosban teszek egy újabb próbát, hogy felmérjem mi merre hány méter.
wassermann: Pont ez a probléma, hogy elgéggé gyenge jelet tudok fogni, így a "falból". Ezért akartam megkérni a közös képviselőt, hogy hívja ki az "embert"
De tőle azt az infót kaptam, hogy a koax kábel a T jóvoltából van ott, ahol. De sztem ez így nem teljesen fedi a valóságot. Ahhoz képest, hogy mennyire fiatal a ház, eléggé szocis állapotokat idéz a dokumentálatlanság...
Kernel: Akkor ezek szerint kereshetem a falban a koax kábelt és a szomszéd erkélyre szerelhetek egy saját antennát. F.ck yeah!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Call of Duty: Black Ops 7
- Battlefield 6
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rendszergazda topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- ACER PREDATOR ORION 3000 // CORE I5 9400 // 16GB DDR4 // GEFORCE GTX1660 SUPER 6GB // SSD+HDD
- Asus rog Zephyrus g14
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest