Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyka67
csendes tag
válasz
petyka67
üzenetére
Leírom, hogy az előzményben szereplő probléma nálam hogyan oldódott meg, hátha valaki hasznát veszi: Először az antennát feljebb emeltem, kb 80 cm-el, feltelepítettem az ajánlott programot, próbálgattam különböző beállításokkal de nem változott semmi az M1, M2 és a Duna vételén. Aztán találtam egy lejátszó programot: DVB Viewer Pro V4.9 verzióját, ezt feltelepítettem, a hang és videó konfigurálásnál mindenhol a microsoft-ost választottam ki. Lement a csatornakeresés, azóta az összes csatorna tökéletes képpel és hanggal jön, nem beszélve a műsorújságról, valamint a CPU terhelés nem megy 40% fölé.
-
Watt25
veterán
válasz
petyka67
üzenetére
Ha csak a HD adókkal van a gond, akkor elképelhető, hogy gyenge hozzá a laptopod. (Fontos kérdés, hogy a Duna és a Duna World közül mindkettő, vagy csak a sima akadozik? Mert ha csak a sima Duna, akkor ez lesz a gond.)
Egyébként meg vételi problémád van. (Függetlenül attól, hogy mit jeleznek jelerősségnek a programok.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Rezgéscsillapítók, távtartók (vízhűtéshez kiemelten), szűrők ventillátorhoz és táphoz
- Dell Precision 7770 17,3 FHD Laptop,i7-12850HX,32GB DDR5,RTX 3000 12GB,1TB,100% akku,NBD gari 2026ig
- 1db pixelhiba vagy hasonló - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- Aquacomputer szűrő beépített csapokkal
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann