- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyka67
csendes tag
válasz
petyka67 #13324 üzenetére
Leírom, hogy az előzményben szereplő probléma nálam hogyan oldódott meg, hátha valaki hasznát veszi: Először az antennát feljebb emeltem, kb 80 cm-el, feltelepítettem az ajánlott programot, próbálgattam különböző beállításokkal de nem változott semmi az M1, M2 és a Duna vételén. Aztán találtam egy lejátszó programot: DVB Viewer Pro V4.9 verzióját, ezt feltelepítettem, a hang és videó konfigurálásnál mindenhol a microsoft-ost választottam ki. Lement a csatornakeresés, azóta az összes csatorna tökéletes képpel és hanggal jön, nem beszélve a műsorújságról, valamint a CPU terhelés nem megy 40% fölé.
-
petyka67
csendes tag
válasz
Watt25 #13325 üzenetére
Szia! Köszi a segítséget, de a laptop Dell Pentium DualCore T4400 @2,20 Ghz-s, 2GB RAM, Win7 home, a gadget a proci terheltségét tv nézéskor kb 60 -70 %-közt mutatja.
A telken 3 éve ezzel a vassal nézzük a tv-t, és tök érdekes, mert eddig jól ment, kb. júnuis közepéig, aztán elkezdett akadni. A sima Duna akad még. Nem lehet, hogy codec baja van? de mit tegyek fel vagy vegyek le? -
petyka67
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítséget kérnék! Laptophoz használom az Alcor DTV-1000 USB-s MPEG4 HD DVB-T vevő -t (http://www.alcordigital.hu/termek/alcor_dtv_1000_dvb_t_vevo_digitalis_vevo) már több éve, megfelelő erősítős antennával.
A térerő jelző fullon van, az RTL, Tv2, (míg kódolatlan volt az) AXN tökéletesen nézhető, mig az M1, M2, állandóan, néha meg a Duna is össze-vissza akad, kikockáz, szakadozik. A filmlejátszókból már csak a KM player van fenn, (kodec mega, hiperpack semmi), újratelepítettem a Total Media-át is, de semmi változás.
Van valami ötlet?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest