Új hozzászólás Aktív témák
-
petyka67
csendes tag
válasz
petyka67 #13324 üzenetére
Leírom, hogy az előzményben szereplő probléma nálam hogyan oldódott meg, hátha valaki hasznát veszi: Először az antennát feljebb emeltem, kb 80 cm-el, feltelepítettem az ajánlott programot, próbálgattam különböző beállításokkal de nem változott semmi az M1, M2 és a Duna vételén. Aztán találtam egy lejátszó programot: DVB Viewer Pro V4.9 verzióját, ezt feltelepítettem, a hang és videó konfigurálásnál mindenhol a microsoft-ost választottam ki. Lement a csatornakeresés, azóta az összes csatorna tökéletes képpel és hanggal jön, nem beszélve a műsorújságról, valamint a CPU terhelés nem megy 40% fölé.
-
unravel
őstag
válasz
petyka67 #13326 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok.
LAV Filters-t ajánlok.
És ha a videókártyád támogatja, akkor bekapcsolhatod a hárdveres gyorsítást.
-
Watt25
veterán
válasz
petyka67 #13324 üzenetére
Ha csak a HD adókkal van a gond, akkor elképelhető, hogy gyenge hozzá a laptopod. (Fontos kérdés, hogy a Duna és a Duna World közül mindkettő, vagy csak a sima akadozik? Mert ha csak a sima Duna, akkor ez lesz a gond.)
Egyébként meg vételi problémád van. (Függetlenül attól, hogy mit jeleznek jelerősségnek a programok.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Spórolós topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged