- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
13 új csatorna
Tök jó, a cikkből nem derül ki, hogy melyik az a 13 csatorna, a honlap meg még nem frissült. -
Watt25
veterán
Létezik olyan PCI-os DVB-T eszköz, ami a képmegjelenítéshez nem terheli a számítógép prociját? Tehát a dekódolás a kártyán megy célhardverrel és csak a kész képet tolja ki egy video layer-re a számítógép képernyőjén.
-
Watt25
veterán
Írtam e-mail-t mindigTV-nek, jött is válasz egy órán belül:
AH részéről természetesen megoldható a MinDig TV-n a 16:9-es sugárzás, amennyiben az RTL ilyen formátumban adja a jelet, de egyelőre sajnos még a 4:3 formátumban kapjuk a digitális platformra is.
Úgyhogy labda átpasszolva RTL-nek, megy nekik is a levél.
-
Watt25
veterán
Nekem még nincs HDTV-m, de éppen anyósoméknál vagyok, akik egyébként műholdon keresztül nézik a tv-t (szintén AH-n), de csak simán bedugtam egy ócska rádióantennát az RF csatlakozóba a HDTV-jükbe és így is bejön a DVB-T.
(Martonvásáron vagyok.)
Az eredmény elkeserítő. Az egyik dolog, hogy valóban letterbox az RTL KLUB. Szóval, 4:3-as aránnyal nyomják DVB-T -n. A másik elkeserítő dolog, hogy felhívtam az ügyfélszolgálatot és a csaj szövegéből én azt vettem le, hogy azt sem tudta, hogy mi a faxról beszélek... Ezek nem tudják, hogy átállt az RTL KLUB 16:9-re. Elmennek ám a...
Jah, műholdon viszont jó, 16:9-ben jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest