- Milyen okostelefont vegyek?
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Hieronymus #18669 üzenetére
Képi információ, illetve h.265 ts-t én nem láttam még csak h.264-et.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Hieronymus #18662 üzenetére
Nem, effektive annyi informacio van benne ..
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Hedgehanter #18565 üzenetére
Nezz at DIGI TV topikba, nem egy példa van az esetedre.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Hieronymus #18311 üzenetére
Ott van a csatorna lista frekikkel. Esetleg ne jöjjön ki egy kolléga és állítsa be a programot ha frissül?
-
wwenigma
Jómunkásember
Ugy nezem linux alatt műkodik [link] [link] viszont jó kérdés hogy teljesen vagy csak egy része a C/T/T2-ből. dvb_usb_dib0700 néven fut ha utana tudsz nezni igy, ez volt hozza a patch, ha jol olvastam mára mainline kernelben van.
Speckói itt vannak, 3 éves thread, akkor a NXP TDA18250B tuner drivere hianyzott.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
Nézte már valaki a Microsoft Xbox one tunert? MN88472 van benne, 3500ft+posta ebayrol UK eladótól. Itthon 4500ft.
Androidos boxon cseszekedik a fehér Astrometa, azért vetemednék erre.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
KergeK@csa #18053 üzenetére
Innen technisat 60ert, mást nem néztem - hagyok neked is.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
KergeK@csa #18049 üzenetére
Ha jól tudom a box és a kártya párosítva van, nem fog működni másban.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
pataslogeza #17992 üzenetére
Ahogy irjak, csatornankent megy a kodolas, annyit tehetsz hogy a boxot arra a csatornara allitod es olyat keresel aminek van koax kimenoje, de akkor csak es kizarolag az kerul ra. Vegyel minden TV-hez Amiko Impulse T2/C WiFi boxot es a főboxba rakd a kártyát. Ahogy itt 8 hozzaszolassal ezelott irtak. Maskepp vagy olcsobban esetleg egyszeruen nem lehet megoldani.
A torvenytelen pedig a kártyamegosztas, csaladon belul is vagy épp házon belul több eszköz számára. Ugyanaz mint az internetes csak épp kicsiben igy jo esellyel nem buksz le de ettol fuggetlenul "védelmet biztosító műszaki intézkedés kijátszása" bűntett...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
pataslogeza #17985 üzenetére
Nincs ilyen. Olvass vissza, volt ra ajanlas korabban hogy lehet megoldani. Bar en nem eroltetnem azt itt nyiltan mert picit tiltja a torveny es az elofizetoi szerzodes.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
pataslogeza #17963 üzenetére
Első korben ahol vetted oda kell vinned, nekik kell intezni a garit. Kis hepajt csapsz lehet egybol cserelik is.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wassermann #17817 üzenetére
Köszi, kiprobalom. Most 30 centire a tunertől van egy elosztó és 1 méterre a TV, szoval elég közel van, 5méteres USB hosszabbitoval odarakva "mellé"...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
azbest #17815 üzenetére
[link] itt is van, még le is csesztek érte hogy sikerult. 40 perc körüli volt a felvétel, meggyötört 8 éves szalagrol, '99-ből.
Na de hogy ON is legyek, Astrometa DVB-C usb tuner csatornaváltáskor bezavar az ugyanazon kábelen levő TV vételébe (bekockásodik), ez ellen lehet tenni valamit illetve miert van?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wassermann #17813 üzenetére
Pedig volt ra megoldas, egy bizonyos kodekkel nem csuszott mert az nezte a szinkronjelet vagymit.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
golya87 #17331 üzenetére
8 tunert és demodulátort tartalmaz (8 transzpondert képes fogni) de csupan négy bemente van mert belső switch-csel dolgozik ami a 4 bemeneten 4 egyszerű polaritású szignált képes fogni (Vertical/Horizontal Low/High freki)
Vagy valami ilyesmi. DVB-S-ben nem vagyok járatos.
-
wwenigma
Jómunkásember
Igen, amit irt a kollega az az. Én innen vettem, de lehet mar van 20$ alatt is. Ami bajt szokott okozni az a gyenge jel, ezeknek kicsit több kell mint egy normal tunernek a TV-ben. Nálam egy 5méteres usb hosszabbitoval van pl rátéve a bejövő elosztóra.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
fecosrac #17080 üzenetére
Vegyel egy olyan boxot ami tudja a CI+ slotot, a digitől kapsz cam+kártya kombót, az első ingyenes... pl. Amiko HD8260+ vagy Amikor HD8270+.
Elméletileg a 8260+ rendesen mukodik Digi CAM-mal, csupan mellette nem ment a beepitett kartyaolvaso (!), a masik ssanszos hogy jo de nem talaltam rola tapasztalatot.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma #16746 üzenetére
Bocsi a duplaert, megvan, de most 4$-t adnak a 20$ feletti rendelesekre: feltételek
-
wwenigma
Jómunkásember
Van EU-ban is, 15-40e között Terratec Cinergy[link].... volt eddig is. Kinai olcso tunerek csupan aruk miatt vannak fokuszban. Igazabol 6e nem pénz egy próba miatt, 18e-ből meg megveheted mindhárom kaphatót és lehet probalkozni vele. Vagy elhiszed a forumtarsak tapasztalatait.
Én megrendeltem a fehéret, a mygica inkabb dobva lett.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
azbest #16733 üzenetére
Pár hsz-szel feljebb pont ezt kerdeztem. Nekem másodlagos a linux támogatás és ahogy olvastam a régebbi az Win alatt mukodik rendesen mig a Mygica nem.
Ebbe valaki meg tud erositeni? Az árakból pedig még 3$ lefaragható ha androidos alkalmazasban kérünk kupont majd ellőjük rá.
(1x lehet)
-
wwenigma
Jómunkásember
Olyan nincs hogy "gyengébben" kódol ki. A digitális stream minősége 1es (forrás) vagy 0-ás(nincs jel). A köztes állapotokat az utófeldolgozás okozza.
Jelenleg most mi a helyzet DVB-C tunerek terén? Ha jol olvasom MyGica C-je nem jo Win alatt, a masik régi meg babául mukodik?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wassermann #16118 üzenetére
Tokmindegy, lehet rosszul fogalmaztam meg, de nem poenbol kell ugy kotni hogy folytonos legyen.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wassermann #16113 üzenetére
Azert ha folytonossági-hiba van a kábelben - szakadt / nincs kontakt - azt nem nevezném megfelelő kötésnek....
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick teszt by Ndruu
daa-raa: jahh, hát néha jól jön amikor lemaradok valamiről és gyorsan visszatekerek hírekben, vagy régebben arra hasznaltam STB-n hogy neztunk valamit mikozbe parhuzamosan masik csatornan a felénél kezdődött egy masik cucc és azt amikor elkezdtük nézni még ment a felvétel amikor az első reklámot áttekertük. Remélem érthető.
wassermann: F1-nél jó az ha mindkét hangsáv benne van. :]
-
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
Én nem találtam semmi hivatkozást felvételre, ami fileokat találtál azok csak a nyilt forraskod miatt vannak ott, semmit nem tudsz velük kezdeni. Állítólag létezik egy csodaszoftver [link] de nem biztos hogy erre.
mod: megtalaltam a román fórumot, mindjart atolvasom.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Kernel #14725 üzenetére
Köszi ez jó lett. Miskolcon most így Tokajról (nagyjabol rálátás van, gyári botantennával tiszta időben jó amugy nem, ~44km):
554MHz:100/80
650MHz:100/100
784MHz:100/1001,5 mm2 réz tekercselődrót, az alsó-felső frekvenciát az alsó-felső mux frekijének adtam meg, lehet hiba volt illetve még kellene egy kerámiakondi bele mint az a masik antennaleirasban volt, hogy teljesen baba legyen...
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
Megcsinaltam a biquad antennát Tokajra méretezve, zsír lett bár kellemetlen volt amikor az utolso forrasztásnál rájöttem hogy nem forrasztásra tervezték a koaxdarabom árnyékolását.
Viszont jelerősséget mivel tudok mérni? AF9015 eszköz.
Találtam egy érdekes programot de sajnos a tunerem nem támogatott, Crazyscan2-t kell letölteni + reqlibs.rar + streamreader-t.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
azbest #14415 üzenetére
Köszi! Remélem alakítanak valamit vele, jó cucc lenne. Ahogy olvastam csak linux alatt van szívás a driverekkel, win alatt mukodik minden a sajat progijával és a media centerrel is talán. Ami kicsit elkeserit hogy a cikkíró csak azért kezdett el foglalkozni a linux alatti DVB-C tamogatassal mert valaki pénzt igért neki. (es aki igerte nem jelentkezett azota igy csak annyit mondott hogy 128QAM-ig mukodik a DVB-C is és lenne esely 256-ra is...)
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wassermann #14064 üzenetére
A szlovákok bek****ják, miskolcon szobaantennával jön a markíza.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
csernak75 #14008 üzenetére
http://www.dvbtmap.eu - maps -> distance and terrain profile. Megkeresed a helységet, duplakattal lerakod a zold nyilat, majd jobb oldalt kivalasztgatod az adókat. Ez utan a zold nyilra kattintva meg tudod nezni a hegyek viszonylatában melyikre van ralatas. Amugy Tokajra.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Krissz5435 #14002 üzenetére
Mér nem tekersz drótból egyet?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
csendes #13855 üzenetére
A RTL2832P demodulátor a DVB-T/FM/DAB/DAB+/SDR support miatt van, az MN88472 demodulátor pedig vélhetőleg a DVB-C/T2 miatt. Az R828D tuner pedig all-in megoldás, (minden analóg/digitális cuccot tudó tuner. Ezt még meg kéne fejelni egy analóg áramkörrel, durva all-in megoldást kapnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest