- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Apple iPhone Air - almacsutka
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Megpróbálom, annyit még meg tudnál mondani, hogy akkor a régióhoz milyen országot válasszak? Mert hiába állítom át ezt a PAL cuccot, ha olyan országot választottam, ahol más van mint amit alatta megadtam, akkor mindig visszaállítja, ezért nem volt jó Magyarország sem, és akkor ezekszerint hiába tettem Németországra, akkor most olyat kell keresni, ahol alapértelmezett a D/K.
Szerk.: átraktam PAL-D-re, ha a hifit felnyomtam max hangra, akkor a statikus zaj alatt nagyon halkan meghallottam a tv adás hangját, szóval ez még így mindig nem jó. Van egy PAL_N_COMBO nevű beállítás is, itt már elég volt félhangerő a hifire, hogy halljam az adás hangját, de még mindig nagyon gyenge és a statikus sípolás meg zaj is megmaradt mellette.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest