Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
TSdoctor-t használja vki?
Az lenne a problémám, hogy amikor vágási pontot jelölök ki, akkor szépen frame pontosan kitudom jelölni. Viszont miután lementett már nem ott a vágás. Értem én, hogy újrakódolás nélkül nem lehet, de azt se mutatja (vagy nem találtam meg hol kell bekapcsolni, hogy az adott frame az I, vagy B. Vagy hol kezdődik az új GOP. Ez a 30-napos próbaverzió limitje, vagy ez ilyen pontatlan vágást tesz csak lehetőve?Ugyanis ugyanazt az anyagot dvbcut-al frame pontosan megtudom vágni. (gondolom pár fram-et újraszámol, újraindexeli a GOP-ot, vagy nemtom.)
Szóval miért megy dvbcut-al és miért nem tsdoctorral? Ha menne már meg is vettem volna, de így nem túl meggyőző.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest