- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új telefonokat mutatott be a Huawei, ez a Nova 15 sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Sziasztok!
Bizonyára elcsépelt már a téma, de napok óta próbálkozok mindennel, átnéztem már a fél internetet, de sajnos hiába.
Digitális adásból felvett .ts fájlokat szeretnék szerkeszteni, majd menteni valami másba (mkv, avi). Mivel jobbat nem találtam, egyenlőre az AVSVideoEditor használhatónak tűnik, bár érdekes módon nem látja az Ac3 kodeket (holott minden más igen), így kb. az mp3 marad egyedüliként.
Viszont nekem is meggyűlt a bajom a tv2 és az RTL Klub hangjával. A felvett videót visszajátszva semmivel sincs hangja. Alapból MPC HC-t használok, de az el sem indítja, mivel a képet sem tudja kezelni. WMP-el kép van, de hang ott sem, ha jobb gombbal megnézem a tulajdonságokat, ott sem ír a hanghoz semmit. Egyedül a PowerDVD-vel sikerült normálisan lejátszanom. Igazság szerint ez annyira nem is érdekelne, úgy is szerkesztve lesz, de a szerkesztő programok is a Win kodekjeit használnák, így ők sem tudnak mit kezdeni a HE-AAC hanggal. Próbáltam már mindent, alapból K-Lite kodek pack van fent, de felraktam a többek által javasolt MONOGRAM AAC Decoder-t is, sajnos hiába. A legjobb mondjuk az lenne, ha a VirtualDub (Mod)-ot rá tudnám bírni a ts szerkesztésére, de más is jó lenne, ha használható.
Tudnátok esetleg valami más, jól használható szerkesztőprogit ajánlani, ami saját kodeket használ, vagy esetleg egy olyan kodeket, ami működne. Az OP rendszerem: 64 bites Win 7 (arra is gondolok, hogy esetleg emiatt nem megy a Monogram decodere).
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- GAMER PC - 5 5500/RX 6600 XT 8GB/16GB RAM/512GB SSD
- GAMER PC - Intel i5-14400F/RX 6600 XT 8GB/16GB DDR4/500 GB SSD
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Számlával, Garanciával, AMD Ryzen 7 9800X3D
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann