Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
ORCA58 társunkkal (aki GOLDEN MEDIA 9060 2CR2CI HD PVR Kábel TV box tulaj) váltottam pár privit (köszönöm ismét
) és arra jutottunk, vagyis én arra jutottam, hogy a készülék a tesztjei alapján 4GB-nál elvágja a felvételt és nyit egy új fájlt és ott folytatja. Lejátszáskor megoldható, hogy az átmenet ne legyen látható, szóval vkinek nem akkora drasztikus negatívum ez. Én azért még gondolkozom a készülék vásárlásán és esetleg tovább keresek, hátha van olyan, ami nem vág semmit sehova.
Ismét olyan készüléket keresek, ami DVB-C képes (+ DVB-T előny, de nem kötelező, tudom + pénz is), van benne CI modulfogadó, azaz kódolt adásra is jó, HD képes, rögzít (PVR képes usb-n hdd-re, pendrive-ra, stb).
Meg hát a szokásos alap funkciók: mpeg2, mpeg4, aac, mp2, ac3 hang kezelés, de ez szerintem alap, ezt nem is kell említenem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest