- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
opera11
tag
Üdv
Mivel kevés antennás véleményt lehet olvasni, ezért gondolom megosztom:
Egy Hama antenna után beruháztam egy Signal HDA-5000 DVB-T antennára és érezni a különbséget.A Hama-t nem ajánlom senkinek, gyakorlatilag a vásárlása óta szívtam vele, eleinte csak kockásodott a kép, aztán az antennáinak az érintkezője is beszart és csak úgy lehet kicsiholni belőle valamilyen adást, hogy a két darab antennát nem tövig betekerte be az ember, hanem picit lazára csavarta, de akkor meg billeget, még jobban kilazult.
A Signal HDA-5000 elvileg kültéri antenna, de én az antennáját ráakasztottam az ablak kilincsére és ott is működött. Végül egy függőleges gázcsőre szereltem fel, mert ott nincs annyira útban.
A Winfast PVR2-ön néztem az antenna erősségét. Az mi, m2, tv2, rtl, Euronews csatornák is maximális antenna erősséggel jönnek.
Érdekes módon a Duna TV és az Autonómián valamivel gyengébb a jel (de stabil), de pár centivel való forgatással sokkal erősebb lett..Egyszóval, ha valaki antenna vásárlásra adja a fejét, nem javaslom az ilyen design antennákat. Lehet, hogy jól néznek ki, csak éppen az alap feladatát nem látja el és végül is ez a Signal HDA-5000 sem néz ki rosszul szerintem.
Egyébként én itt vettem, mert van raktáron általában és nem kell várni rá
Ja és ami még fontos, Budán a Déli pu. környékén lakok, a 2., legfelső emeleten és a Hármashatár-hegyi adóról jön a DVB-T. Ugyan itt a szokásos tesco gazdaságos antenna elég gyakran kockás képet produkált, az antenna jel 2-3-on volt a maximális 7-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 6
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest