Új hozzászólás Aktív témák
-
opera11
tag
Üdv
Mivel kevés antennás véleményt lehet olvasni, ezért gondolom megosztom:
Egy Hama antenna után beruháztam egy Signal HDA-5000 DVB-T antennára és érezni a különbséget.A Hama-t nem ajánlom senkinek, gyakorlatilag a vásárlása óta szívtam vele, eleinte csak kockásodott a kép, aztán az antennáinak az érintkezője is beszart és csak úgy lehet kicsiholni belőle valamilyen adást, hogy a két darab antennát nem tövig betekerte be az ember, hanem picit lazára csavarta, de akkor meg billeget, még jobban kilazult.
A Signal HDA-5000 elvileg kültéri antenna, de én az antennáját ráakasztottam az ablak kilincsére és ott is működött. Végül egy függőleges gázcsőre szereltem fel, mert ott nincs annyira útban.
A Winfast PVR2-ön néztem az antenna erősségét. Az mi, m2, tv2, rtl, Euronews csatornák is maximális antenna erősséggel jönnek.
Érdekes módon a Duna TV és az Autonómián valamivel gyengébb a jel (de stabil), de pár centivel való forgatással sokkal erősebb lett..Egyszóval, ha valaki antenna vásárlásra adja a fejét, nem javaslom az ilyen design antennákat. Lehet, hogy jól néznek ki, csak éppen az alap feladatát nem látja el és végül is ez a Signal HDA-5000 sem néz ki rosszul szerintem.
Egyébként én itt vettem, mert van raktáron általában és nem kell várni rá
Ja és ami még fontos, Budán a Déli pu. környékén lakok, a 2., legfelső emeleten és a Hármashatár-hegyi adóról jön a DVB-T. Ugyan itt a szokásos tesco gazdaságos antenna elég gyakran kockás képet produkált, az antenna jel 2-3-on volt a maximális 7-ből.
-
opera11
tag
válasz
Bogyó bá' #6581 üzenetére
Még szép, hogy a gyári programhoz képest kell reszelni, de:
Mi az, hogy nincs ablakos mód, akkor az alábbi kép, hogyan készült szerinted? Az F11 pedig mire való?
Távirányító: Leadtekhez direkt van egy távirányítós progi, amivel beállítható bármilyen program vezérlése, a legegyszerűbb a gyors gombokat megtanítani neki. -
opera11
tag
válasz
Zippair #6567 üzenetére
A Leadtek tunerek gyári szoftverén, a Winfast pvr2-ön látszik a jel erősség, amivel frankón belehet lőni pl az antennát is. Azt nem tudom sajna, hogy más tunerrel is megy-e. Egyébként az előbb is említett Homesyst érdemes még kipróbálni.
Lásd a zöld pontokat:
-
opera11
tag
Már van 4.27-es Homesys is, azt szedjétek inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mazda topik
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Nintendo Switch 2
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest