- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konkretcsavo
csendes tag
válasz
lorenzen #5921 üzenetére
Az a baj, hogy ezek a kifejezések nekem kínaiul vannak.
Szóval a kérdésem a következő lenne:
Van egy laptopom, ezen USB-s tunerrel tudom nézni a földi terjesztésű digitális adások közül azokat, melyek NEM kódoltak. DE szeretném nézni azokat is, melyek kódoltak.
Megoldható-e, hogy laptopon nézhető legyenek a kódolt adások?
Van nekem egy express-slotba illeszthető SMART olvasóm (úgy tudom, a mindigtv kódkártyája is SMART illesztésű). Szóval ha bedugom a kártyaolvasót, abba bedugom a legális mindigtv-s kódkártyát, nézhetők-e a kódolt adások? Esetleg kell-e valami szoftver?
Ha nem működhet így, akkor van-e arra egyéb megoldás, hogy a kódolt adások laptopon nézhetőek legyenek?
Megtisztelő válaszotokat előre is köszönöm
(egy nem hozzáértő amatőr)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzol Screenshot
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óvodások homokozója
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest