- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Magisk
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék venni egy USB-s kütyüt, amivel tudom fogni ingyen ezt a pár csatornát, meg hd-t.
A győri adótoronytól légvonalban max 1,5km-re lakom, ha nem lenne pár háztető, rá is látnék a toronyra a szobámból.Ezek között a készülékek között van különbség azt tekintve, hogy milyen minőségben jelenítik meg a képet pc-n? Azaz a drágábbal jobb lesz a kép, az olcsóbbal meg kevésbé? Vagy mivel digitális, így csak a jelet kell vennem/értelmeznem, az meg nem készülékfüggő?
Sajnos nem vagyok képben antennák tekintetében sem, de olvastam, hogy elég valami botantenna szerűség is, ha ilyen közel van a torony és nem kell tetőantenna..vagy mi.
Volt tévékártyám anno, analóg, ott a kártya végére kellett dugni a koax-ot.
Itt meg az usb végére kell kötni az antennát?
Köszönöm előre is a türelmes segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 teljes karbantartása, pasztázással folyékony fémmel 1 órán belül!!
- Western Digital WD RED Plus 12 TB EFBX
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest