- Azonnali navigációs kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuCo.
tag
Na, szóval én próbáltam fogni unyomba a hegyhátsáli/vasvári tornyot, mint korábban már írtam is. tehát nálam a helyzet az, hogy az A Mux az jön, tehát az M1 HD, M2 HD, meg a rádiók. De csak 50-55%-os jellel. A C Mux pedig egyáltalán nem jön. És mindez úgy, hogy van egy antenna a tetőn, kab-hegy felé fordítva, tehát kb. 80-90 fokkal el van fordítva a Hegyhátsálhoz képest. És ugye tőlünk van kb. 25 km-re az adó, tőled kb. 35-40 km-re lehet. Esetleg azt próbáld meg, hogy teljesen Körmend felé fordítod az antennád, mert igazálól Körmendtől lefele van még az adó, tehát sok köze nincs Vasvárhoz, nem tudom miért vasvárinak hívják. De sztem neked már mindenképp kell egy tetőantenna hozzá, mert úgy néz ki, hogy elég gyengén sugároznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- Lenovo Legion Go S 32GB/1TB Garancia + Ajándék
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest