Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz
peter.buzas
üzenetére
Szia!
A #3822-ben felsorolt USB2-s tunerkhez lehet venni USB2-s CI modult, amelyeket a gyártók által készített vagy alternatív szoftverek is képesek kezelni. Például:
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: Olyan PCI / PCIe kártyával sajnos nem találkoztam ami, Analóg / DVB-C / CI kombinációt együttesen tud (ettől még lehet), olyannal pedig végképp nem, amely ezeket duplázza. Ezért inkább kiegésztettem számodra #3822-s hozzászólást.
Ui: A CI modul fizikailag egy PCMCIA type II. interface, a többi pedig a DVB-CI specifikáció kommunikációs rétegeinek szoftveres implementációja. A CI+ interface annyival tud többet, hogy a PCMCIA type II. felületen keresztül kinyerhető titkosítatlan adatfolyamot újra titkosítják (nehogy ellopják). Ennek mikéntjére több lehetőség is van, hogy ezek közül melyiket választották, azt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ideapad 330S laptop - Ryzen5 2500U - 8GB - 250GB SSD
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T 8/128GB Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Normél, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann