- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
szendru
csendes tag
Kedves zhagyma!
Köszönöm a gyors segítséget, de bedobtam a törülközőt és visszaadtam a tunert a forgalmazónak. Az egész napom ráment a próbálgatásokra és kipróbáltam egy Leadtek tunert is, egyik gyengébb, mint a másik. Sajnos még gyerekcipőben jár a dolog, mert nem úgy kell működnie a dolgoknak, hogy egy egyszerű, hozzá nem értő felhasználó napokig szórakozzon, hanem olyan telepítő lemezt kell készíteni, amely plug and play módon - természetesen érzékelve az op. rendszer tulajdonságait, minden szükséges dolgot működőképesen feltelepít. Hát ezek a ketyerék ettől még nagyon messze állnak. Pl. a windows 7-re felrakva, a TV szoftver nem érzékelte a hardvert, arról már nem is beszélve, hogy nekem kellett kiválasztanom mindent, magától ezt a telepítő program nem tudta. Ennél jobb volt a Leadtek lemeze, az nem törődött vele, hogy XP vagy Vista, tette a dolgát. Persze a végeredmény ettől függetlenül siralmas volt, a csodaantennája (valamilyen aktív keretantenna) sem birkózott meg pl. a XIII. ker-ben az utcán a jelszinttel. Ez pedig nudli, mert egy analóg vevő elműködik 40 dBuV jellel , igaz gyenge képpel (egy szobaantennával) ez a csodálatos DVB-T adás meg nem is detektálódik ekkora szinten. Szóval ezeknek a sorsuk hasonló a műholdas vétel hőskorához, amikor még másfélméteres átmérőjű tükrökre volt szükség, ma meg a fejjkonverterek jel/zaj viszonyának és a sugárzás javulásának következtében 40-60 cm-es tükör is elég. Csak ki kell várni... Ha megérem. Üdv Szendru
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Eladó iPhone 13 Pro Max 128GB független alaplap tesztelt
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest