Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeG3Nd
tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Volt egy kevés irónia a leírásban. Igazából csak cukkolni akartam azokat, akik tetőantennával is alig fognak jelet az adótól pár kilométerre.
Az antenna gyári konstrukció, egy Sharp tévéhez tartozott. Csak kitettem az ablakba, és elmondtam egy imát.Kabhegy, Hirschenstein és Graz jele fogható a dél-nyugati ablakomban, észak-nyugaton talán Pozsonyt és Bécset is sikerülne megcsípni. De ez a lehetőség annyira nem izgat, szlovákul nem értek. Egy épület és néhány fa takarja az adókat, szerencsére erre nincsenek vasbeton falak.
Háromból kettő adónál úgy látszik normálisnak mondható a teljesítmény. Igazából a programválaszték (hiánya) az, ami visszatart egy komolyabb antenna beszerzésétől, hogy az időjárási tartalék is meglegyen. A november végi tesztadás csatornáival kezdésnek megelégedtem volna, az osztrák adókkal kiegészítve bőven elég. A Viasat hiánya nagyon bántó, de tudom hogy ez ellen nem tehetek. Egyelőre marad az előfizetés, és reménykedem hogy a hűségidő végére már a dvb-t is beindul.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az antenna gyári konstrukció, egy Sharp tévéhez tartozott. Csak kitettem az ablakba, és elmondtam egy imát.
wassermann