- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Apple Watch
- iPhone topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeG3Nd
tag
válasz
DarkByte #2460 üzenetére
Volt egy kevés irónia a leírásban. Igazából csak cukkolni akartam azokat, akik tetőantennával is alig fognak jelet az adótól pár kilométerre.
Az antenna gyári konstrukció, egy Sharp tévéhez tartozott. Csak kitettem az ablakba, és elmondtam egy imát.
Kabhegy, Hirschenstein és Graz jele fogható a dél-nyugati ablakomban, észak-nyugaton talán Pozsonyt és Bécset is sikerülne megcsípni. De ez a lehetőség annyira nem izgat, szlovákul nem értek. Egy épület és néhány fa takarja az adókat, szerencsére erre nincsenek vasbeton falak.
Háromból kettő adónál úgy látszik normálisnak mondható a teljesítmény. Igazából a programválaszték (hiánya) az, ami visszatart egy komolyabb antenna beszerzésétől, hogy az időjárási tartalék is meglegyen. A november végi tesztadás csatornáival kezdésnek megelégedtem volna, az osztrák adókkal kiegészítve bőven elég. A Viasat hiánya nagyon bántó, de tudom hogy ez ellen nem tehetek. Egyelőre marad az előfizetés, és reménykedem hogy a hűségidő végére már a dvb-t is beindul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Háború Izraelben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Civilization V
- Milyen processzort vegyek?
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest