Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeG3Nd
tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Volt egy kevés irónia a leírásban. Igazából csak cukkolni akartam azokat, akik tetőantennával is alig fognak jelet az adótól pár kilométerre.
Az antenna gyári konstrukció, egy Sharp tévéhez tartozott. Csak kitettem az ablakba, és elmondtam egy imát.Kabhegy, Hirschenstein és Graz jele fogható a dél-nyugati ablakomban, észak-nyugaton talán Pozsonyt és Bécset is sikerülne megcsípni. De ez a lehetőség annyira nem izgat, szlovákul nem értek. Egy épület és néhány fa takarja az adókat, szerencsére erre nincsenek vasbeton falak.
Háromból kettő adónál úgy látszik normálisnak mondható a teljesítmény. Igazából a programválaszték (hiánya) az, ami visszatart egy komolyabb antenna beszerzésétől, hogy az időjárási tartalék is meglegyen. A november végi tesztadás csatornáival kezdésnek megelégedtem volna, az osztrák adókkal kiegészítve bőven elég. A Viasat hiánya nagyon bántó, de tudom hogy ez ellen nem tehetek. Egyelőre marad az előfizetés, és reménykedem hogy a hűségidő végére már a dvb-t is beindul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Az antenna gyári konstrukció, egy Sharp tévéhez tartozott. Csak kitettem az ablakba, és elmondtam egy imát.
wassermann