Hirdetés
- Motorola Edge 70 - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
Én az eddigi 10kW-ot sem igazán hiszem el a 62-es csatira, de a mások által tippelt mostani 1,5kW már hihetőbbnek tűnik. Ez azt eredményezi nálam, hogy az ablakba kirakott erősítős antennával sem tudom befogni...
55-ös csati 80% körüli minőségben jön, épphogy nézhető.
Ha nem volna 128kbit-es MP2 az MTV hangja, még talán el is hinném, hogy nem szándékosan butítják le az adás(ok) minőségét... Ez olyan mint a népmesében: sugároznak is, meg nem is...
A törvényi előírásoknak megfelelnek, a sugárzási díjat beszedik (bár egyelőre csak a Duna csatit tudták becsalizni), az hogy mi nem tudjuk nézni az adást, már nem az ő hibájuk...
Mondjuk rajtam talán az segítene, ha a Hármashatár-hegyen is beindítanák az adót.
De a mostani helyzet az, hogy egyelőre feladom a DVB-T-vel való kisérletezgetést. Már beleöltem vagy 20 ezer forintot, meg csomó időt, a végén meg nem tudok mit nézni rajta. Úgyhogy üzenem az AH-nak és az NHH-nak, hogy gyasgem...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Dell Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Death Stranding Director s Cut
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
wassermann