Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Nálam kábeltévé van (DIGI), az automatikus megoldások nem működtek. Eleve FTP-n, manuálisan raktam őket a megfelelő helyre (/usr/share/enigma2/picon).
Magát a HDGlass skint nem telepítettem, de a benne lévő fájlokat megtaláltan egy csomagban, több helyen is. Viszonylag kicsi felbontású (max. 150x90 és 100x60) piconokat tartalmaz, és nem transparent-ek. Próbáltam azokat is, nem tetszettek.
Ja azt nem írtam, hogy nekem a transparent piconok tetszenek, mert jól mutatnak sötét és világos képernyőtartalom "fölött" is, bármilyen keret és háttér nélkül.
És nem írtam még elégszer, több hasonló pakkot is átnéztem, és nem találtam meg mindent, mindenféle - köztük transparent - változatban.
Egy-kettőt ugyan találtam "hátteres" változatban, de így is maradtak bőven hiányzók. Tizenvalahány csatornához barkácsoltam PNG-t a pótlásukra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann