Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy Note20 - még nem tollas a hátunk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Köszönöm a sok választ, segítséget! Más rendszert biztosan nem teszek fel, nem bonyolítom az életem, így, hogy még új nekem ez az egész enigma. Frissítést sem feltétlen akarok csinálni, mert végül is működik, amire kell, teljesen OK. Rádugok majd egy vinyót, és csak amolyan felvevős gép lesz. Vagy közvetlenül a szerverre fog felvenni, még nem döntöttem el, de szerintem maradok inkább az UDB-s HDD-nél.
Amúgy csekkoltam, menüből nem lát frissítést (csak valamelyik Player pluginhoz van egy update). Szóval ha frissítem is, akkor marad ugyanez, az OpenATV.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann