Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
JTAGSHOP
csendes tag
válasz
JTAGSHOP #20130 üzenetére
Ma jött frissítés, ezzel is és a korábbiakkal is ugyanaz a hiba megmaradt:
Változó időközönként de 3 percenként biztos, hogy elakad a stream.Sok ticket van nyitva ezügyben, csak kódolt adásokon jön elő - megakad a DVBApi és nem nyitja a csatornákat. Pár másodperc után újraindul és megint megy egy darabig.
Én azt hiszem itt tényleg feladom.
Kipróbáltam még a PLEX-be betenni a tunert, hátha úgy használható. Nos, ott megy gond nélkül (de legalább még több erőforrást kell felhasználni - 2 pc pörög és kapcsolódik össze) és itt is van gond: csak webesen látom a DVR opciót de kodiban már nem látszik, hiába adtam hozzá ( tűztem ki a főmenübe).
Körbeértem azt hiszem, ez az egész tuneres Tvheadend, Plex és társai felejtős ezen a szinten.
Ha valaki esetleg tud javasolni célhardvert (amin akár fizetős program is van) és működik azt szívesen venném, megvettem az 5db dvbt tunert és használnám. Meg hát valahogy a kínaiak is megoldották, az aliexpress tele van ilyenekkel - biztos van más progi ami jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Unraid
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Borderlands 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest