Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
JTAGSHOP
csendes tag
válasz
JTAGSHOP
üzenetére
Ma jött frissítés, ezzel is és a korábbiakkal is ugyanaz a hiba megmaradt:
Változó időközönként de 3 percenként biztos, hogy elakad a stream.Sok ticket van nyitva ezügyben, csak kódolt adásokon jön elő - megakad a DVBApi és nem nyitja a csatornákat. Pár másodperc után újraindul és megint megy egy darabig.
Én azt hiszem itt tényleg feladom.
Kipróbáltam még a PLEX-be betenni a tunert, hátha úgy használható. Nos, ott megy gond nélkül (de legalább még több erőforrást kell felhasználni - 2 pc pörög és kapcsolódik össze) és itt is van gond: csak webesen látom a DVR opciót de kodiban már nem látszik, hiába adtam hozzá ( tűztem ki a főmenübe).
Körbeértem azt hiszem, ez az egész tuneres Tvheadend, Plex és társai felejtős ezen a szinten.
Ha valaki esetleg tud javasolni célhardvert (amin akár fizetős program is van) és működik azt szívesen venném, megvettem az 5db dvbt tunert és használnám. Meg hát valahogy a kínaiak is megoldották, az aliexpress tele van ilyenekkel - biztos van más progi ami jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T pro 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann